Buse Varol ve Alişan’ın Kızlarının Birinci Yaş Gününde Yan Yana Yer Almaması Ayrılık İddialarını Gündeme Getirdi

Buse Varol ve Alişan çiftinin kızları Eliz dün bir yaşına girdi. Ünlü çiftin yan yana gelip fotoğraf paylaşmaması ünlü çiftin takipçilerinin gözünden kaçmadı. İşte habere ilişkin o detaylar...

06.02.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-12:23)

Ekranların sevilen oyuncusu Buse Varol ve şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıllarda hayatlarını birleştirmeye karar vererek görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Dolu dizgin süren aşklarını sosyal medyadan ve gözlerden sakınmayan ünlü çift, son zamanlarda aralarının bozuk olduğu iddiasıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Ünlü şarkıcı Alişan'ın Buse kimseyle öpüşmediği için onu seçtim sözlerinden sonra sosyal medyada ve magazinde oldukça fazla konuşulan şarkıcının ardından Buse Varol'un eşinin söylediği sözleri desteklemesi çiftin aralarının kötü olduğu yönündeki iddiaları asılsız çıkarmıştı. Fakat önceki gün ünlü çiftin kızları Eliz'in birinci yaş gününde bir araya gelmemesi, ayrılık iddialarını bir kez daha kuvvetlendirdi.

ÜNLÜ ÇİFT İÇİN AYRILIK KAPIDA MI?

Magazin gündemine bir dargın bir barışık olarak yansıyan Alişan ve Buse Varol çifti, bir kez daha anlaşılmaz paylaşımlarıyla ayrılık iddialarını bir kez daha gündeme getirdi. Son zamanlarda aralarının iyi olduğu düşünülen ve kızları Eliz'in birinci yaş gününde de birlikte paylaşacakları fotoğrafları beklenen çiftten henüz bir kare dahi gelmedi. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Buse Varol, kızları Eliz için düzenlediği doğum günü organizasyonundan birçok fotoğraf paylaşırken eşi Alişan'la bir kare bile paylaşmadı. Aynı şekilde ünlü şarkıcı Alişan da kızıyla birlikte eski fotoğrafını paylaşıp eşi Buse Varol'la olan eski veya yeni hiçbir fotoğrafını paylaşmadı. Ünlü çiftin kızlarıyla birlikte çekilmiş tek kare fotoğraflarını paylaşmaması ve doğum günü videolarında Alişan'ın yer almaması ayrılık iddialarını yeniden gündeme getirdi. 

buse varol ve alişan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal