Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses Şarkı Söylerken Annesini Hatırlayınca Sahnede Çocuk Gibi Ağladı!

İmparator lakaplı başarılı türkücü İbrahim Tatlıses, çıktığı sahnede duygulanınca gözyaşlarına hakim olamadı. İşte habere ilişkin o detaylar...

06.02.2022-11:26 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-14:32)

Sesi ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yıllar geçmesine rağmen hala isminden başarıyla söz ettiriyor. Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kazandığı servetlerle birçok kez farklı sektörlerde iş kolu yaratan türkücü, geçirdiği kaza sonrası uzun yıllar boyunca sahneye çıkamamıştı. Ayakta dahi durmakta güçlük çeken ünlü türkücü, yaklaşık 12 yılın ardından yeniden sahnelere çıkmaya başladı. Özlenen güçlü sesiyle sahnede fırtına gibi esmeye kaldığı yerden devam eden ünlü türkücü, önceki gün yeniden sahnede sevenleriyle buluştu. Verdiği konser sırasında duygu dolu anlar yaşayan İbrahim Tatlıses'i izlemeye gelen hayranları, ünlü türkücünün o halini görünce büyük bir üzüntü yaşadı. 

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sektörde ilk çıkış yakaladığı günden bu yana birçok dizi ve filmde yer alan ve seslendirdiği şarkılarla unutulmaz isimler arasında yerini alan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, uzun aranın ardından yine sahnelere çıktı. 12 yıl aranın ardından ilk kez 2022 yılının Eylül ayında sahneye çıkan başarılı türkücü, hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Önceki akşam Günay Restaurant'ta sahneye çıkan Tatlıses anılarım canlandı diyerek; ''İstanbul'a ilk geldiğimde adamın birinin düğününe gittim, sonra onun oğlunun sünnetine gittim. O da büyüdü, onun düğününe, sonra onun oğlunun sünnetine gittim'' dedi. Daha sonrasında annesi Leyla Tatlı'yı hatırlayan ünlü türkücü annesine olan özlemini dile getirerek; ''Düşünün benim annem torununun torununu gördü'' açıklamalarından sonra gözyaşlarına hakim olamadı. 

ibrahim tatlıses

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal