Sadakatsiz'in Oyuncularında Yaprak Dökümü Başladı! Cansu Dere'den Sonra Berkay Ateş'ten de Korkutan Haber Geldi

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz’in başrol oyuncularından Berkay Ateş’ten kötü haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar…

25.01.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-16:58)

Televizyon dizilerinin ve beyaz perdenin aranan yüzü yakışıklı oyuncu Berkay Ateş, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettiriyor. Canlandırdığı karakterlerle unutulmaz birçok performansa imza atan yakışıklı oyuncu Ateş, şu sıralar Kanal D ekranlarının en sevilen dizisi Sadakatsiz’de yer alıyor. Yeni sezonla birlikte oyuncu kadrosuna giren başarılı oyuncu, dizide Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin sevgilisine hayat veriyor. Canlandırdığı Aras karakteriyle kısa sürede Sadakatsiz’in izleyicisi tarafından da çok sevilen Berkay Ateş’ten, hayranlarını üzecek bir haber geldi. Ünlü oyuncu rol arkadaşı Cansu Dere’den sonra koronavirüse yakalandığını duyurarak dizi çekimlerine ara verdi. 

ÇEKİMLERE ARA VERİLDİ

Güzel oyuncu Cansu Dere’nin geçen hafta koronavirüs testinin pozitif çıkması, ünlü oyuncunun kendisini bir hafta izolasyona almasına neden olmuştu. Bir bölüm önde giden set ekibi de, duruma hazırlıklı olduklarını duyurarak çekimlere ara vermeyeceklerini ve Dere’nin salığı kavuşmasının ardından onsuz çekilen bölümlerin kısmına geçileceğinin duyurusu yapılmıştı. Aradan geçen bir haftanın ardından Cansu Dere’nin rol arkadaşı Berkay Ateş’ten kötü haber geldi. Başarılı oyuncu Dere’den sonra koronavirüse yakalandığını duyurdu. Bunun üzerine Sadakatsiz dizisinin set ekibi; ‘’Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere’’ diyerek dizinin izleyicilerine kısa bir ara verdiklerini duyurdu. Berkay Ateş'ten ise sağlık durumuyla ilgili henüz yeni bir bilgi gelmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal