Akciğer Kanserine Yeni Düşen Usta Oyuncu Ayberk Pekcan Sevenleri Eşliğinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Birçok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Ayberk Pekcan, bugün ailesi ve dostlarının katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

25.01.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-17:49)

Yer aldığı birçok dizi ve filmde, göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan usta oyuncu Ayberk Pekcan, geçtiğimiz ekim ayında rahatsızlanması sebebiyle hastaneye gitti. Yoğun sırt ağrılarının çözümünü bulmak için hastaneye giden ünlü oyuncu, sırt ağrılarının sebebinin akciğer kanseri olduğunu öğrendi. Bunun üzerine sosyal medya hesabından takipçilerine bir açıklamada bulunan ünlü oyuncu; ‘’Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç, bugün bu noktaya geldi. Ben akciğer kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim, ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla’’ diyerek sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapmıştı.

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Geçtiğimiz ekim ayından itibaren kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Ayberk Pekcan’dan dün acı bir haber geldi. 51 yaşındaki ünlü oyuncunun kansere yeni düşmesinin öğrenilmesi sonucu, başta ailesi olmak üzere birçok sevenini de yasa boğdu. Bugün son yolculuğuna uğurlanması için Muğdat Cami’sinde düzenlenen cenaze törenine, Pekcan’ın ailesi, yakın dostları, Vali Ali İhsan Su, ilçe belediye başkanları, meslektaşları katıldı. Ünlü oyuncunun cenazesi gerçekleşen cenaze töreni sonrasında, Tarsus Şehir Mezarlığına götürülmek üzere alkışlarla uğurlandı. 51 yaşında kanser nedeniyle hayatını kaybeden Pekcan’ın ailesinin gözü yaşlı kaldı. 

ayberk pekcan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal