Ünlü Şarkıcı Hadise’yle Sevgilisi Mehmet Dinçerler’in Düğününe Ait Detaylar Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi alan başarılı şarkıcı Hadise ve sevgilisinin ne zaman nikah masasına oturacağı belli oldu. İşte o detaylar…

25.01.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-15:59)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinde önemli bir yere sahip olan ünlü şarkıcı Hadise, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Oyuncu Kaan Yıldırım’la yaşadığı aşk sonrası hızla iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan güzel şarkıcı, dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor. Verdiği konserlerde, katıldığı davetlerde ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı her paylaşımla aşkını ilan eden ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde bombayı patlattı. Başarılı şarkıcı sosyal medya hesabından yayınladığı romantik videoyla, evlilik teklifi aldığını duyurdu. Hadise’nin yaptığı bu paylaşım sonrası yakın dostları ve hayranlarından binlerce tebrik mesajları ve yorumlar yağdı. Ünlü şarkıcının evlilik teklifi almasından hemen sonraki gün ise, Mehmet Dinçerler’in kız kardeşinin düğününe katıldı. 

KADİR GECESİNE DENK GETİRDİLER

Geçtiğimiz yaz aylarından itibaren dolu dizgin aşk yaşayan şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz günlerde aldıkları evlilik kararıyla ilişkilerini bir sonraki evreye taşıdılar. Evlilik teklifinden sonra Dinçerler’in kız kardeşinin düğününe katılan Hadise’nin, görümceleriyle kendi şarkılarında eğlendiği görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Güzel şarkıcının Dinçerler ailesine bu ilk girişinden sonra ise düğün tarihine karar verildi. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programındaki Bircan Bali’nin ortaya attığı iddiaya göre, Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler 27 Nisan’da nikah masasına oturacak. Düğün tarihinin Kadir gecesine gelmesi ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. 

hadise mehmet dinçerler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal