Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Gittiği Yerde Mahsur Kalan Nurgül Yeşilçay Çocuklar Gibi Eğlendi!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yoğun kar yağışının etkisiyle mahsur kaldığı yeri sosyal medya hesabından ilginç bir notla paylaştı. İşte o detaylar…

25.01.2022-15:10 - (Son Güncelleme: 25.01.2022-15:10)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, yoğun kar yağışından nasibini aldı. İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle birçok kişi yollarda mahsur kalırken zor anlar yaşadı. O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan ve çeşitli yardım taleplerinde bulunan birçok kişinin aksine ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, mahsur kaldığı yerde bayram havası estirdi. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mahsur kaldığı yerden memnun olduğunu belirtti. Yeşilçay; ‘’Sefam olsun’’ diyerek herkesi şaşırttı.

YEŞİLÇAY: SEFAM OLSUN

Kısa bir süredir televizyon ekranlarına ara veren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, arayı soğutmadan yeni dizisiyle tekrar izleyicisiyle buluşacak. Başarılı oyuncu, Happy Valley dizisinden uyarlama ‘’Son Nefesime Kadar’’ isimli dizide yer alarak yeni karakterini canlandıracak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla oldukça merak edilen Son Nefesime Kadar dizisi hız kesmeden çekimlerine devam ederken, ünlü oyuncu gezmek için çıktığı yerde mahsur kaldığını duyurdu. Yaptığı eğlenceli paylaşımla mahsur kalmaktan memnun kaldığını söyleyen ünlü oyuncu; ‘’Ay böyle bir yerde mahsur kaldım. Sefam olsun’’ diyerek takipçilerini şaşırttı.

NURGÜL YEŞİLÇAY

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal