İlhan İrem'in sağlık durumu nasıl, kötüye mi gidiyor? Durumunun ağırlaştığı iddialara fotoğraflı yanıt geldi

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden biri olan İlhan İrem, sevenlerini korkuttu. İlhan İrem'in sağlık durumu nasıl? İlhan İrem'in son durumu nedir? Sanatçının durumu ağırlaştı mı? İşte tüm detaylar.

01.03.2022-00:58 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-09:25) İlhan İrem'in sağlık durumu nasıl, kötüye mi gidiyor? Durumunun ağırlaştığı iddialara fotoğraflı yanıt geldi

Sevilen sanatçı 66 yaşındaki İlhan İrem sevenlerini korkuttu. Bir süre hastanede böbrek rahatsızlığından dolayı diyalize bağlanan sanatçının ağırlaştığı hakkında ki iddialar sevenlerini üzdü. 

İlhan İrem'in sağlık durumu nasıl? İlhan İrem'in durumu ağırlaştı mı?

Türk pop müziğinde büyük bir önem taşıyan sanatçı İlhan İrem 2016 yılında sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırılmış, diyalize bağlanmıştı. Uzun süre böbreklerinden rahatsız olan sanatçının durumunu ağırlaştığı iddiaları sevenlerini korkuttu. Ortaya atılan iddialar sonrasında İlhan İrem instagram sayfasında bir fotoğraf paylaşarak sağlık durumu ağırlaştı iddialarını yalanladı. 

Sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan sanatçı 'tüm zamansızlıkları içinde sevginin... (27 Şubat 2022)' notunu yazarak sevenlerine iyi olduğu haberini müjdeledi. Hayranlarını bu paylaşımdan sonra sevindirdi. 

İlhan İrem'in sağlık durumu nasıl?

Ünlülerin İlhan İrem paylaşımları

Ünlü sanatçının sağlık problemleri nedeniyle ünlüler camiasından geçmiş olsun dilekleri gecikmedi.

Umay Umay: Duam seninle sevgili İlhan

Sumru Yavrucuk: Geçsin gitsin

Esra Ceyhan: Sizi çok çok seviyoruz

Nilüfer: Sevgili İlhan umarım iyisindir. Sevgiyle

Cem Arslan: Sazlıklardan havalanıp fıstık gibi iyileşir İlhan baba

Yeliz: Canım İlhan'ım, dostum, arkadaşım dualarımız seninle, bir an önce iyi haberini alalım lütfen Allah'ım #ilhaniremçabukiyileş

Gülay Sezer: Allah şifa versin bir an önce İnşallah

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal