Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı'yı Kardeşi Deniz Sağdıç Topa Tuttu: Benim Annemin Gözü Açık Gidecek!

Ekranların sevilen oyuncusu Şükran Ovalı hakkında kardeşi Deniz Sağdıç olay yaratan yorumlarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.02.2022-14:24 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-14:33) Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı'yı Kardeşi Deniz Sağdıç Topa Tuttu: Benim Annemin Gözü Açık Gidecek!

Yer adlığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Şükran Ovalı, ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alıyor. Ünlü futbolcu Caner Erkin'le mutlu beraberliğini sürdüren Ovalı, evlendiği günden bu yana ekranlarda yer almıyor. Ünlü oyuncunun hayranları güzel oyuncuyu ekranlarda görmeyi özlerken, ovalı hakkında kardeşi olay yaratan açıklamalarda bulundu. Kardeşini vefasızlıkla suçlayan Deniz Sağdıç, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına bağlanarak hiç kimsenin bilmediği aile konularını anlattı. 

SAĞDIÇ: ANNEM BÜTÜN HAYATINI ŞÜKRAN’A ADADI

Beyaz TV'de yer alan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına bugün Şükran Ovalı'nın kardeşi Deniz Sağdıç bağlandı. Oyunculuk piyasasında gözde isimlerden biri olan ünlü oyuncu Ovalı hakkında kardeşi Sağdıç; ''Annelerimiz aynı, babalarımız farklı. Biz Şükran'la beraber büyüdük ve beraber okuduk. Şükran çok emek vererek bugünlere geldi. Annem de her zaman yanında destek oldu. Şükran Ovalı'nın annemle ilgilenmediği ve ona bakmadığı doğru. Ben devamlı annemin yanındayım. Annemin de benim de Şükran'dan maddi bir beklentimiz olmadı. Şükran maneviyat olarak da yanımızda olmadı. Nişanlandığı dönemde hepimizle bağlantısını kopardı'' ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden Sağdıç; ''Benim annemin gözü açık gidecek, sürekli 'ben ne yaptım da bu evlat böyle oldu' diyor. Şükran ailesine ve annesine çok bağlı bir evlattı. Nişan arifesinde gece yarısı annemle kavga ediyor her şeyi kopartıyor. Caner'le annemin arasında bir sorun yok, onlar tanışıyorlar. Şükran bir anda çok değişti. Yaklaşık 6 senedir hiç görüşmüyoruz. Annem bütün hayatını Şükran'a adadı. Annem Türkiye standartlarında emekli maaşıyla geçinen bir kadın. Benim ne annemden ne de Şükran'dan bir beklentim olmadı. 4 çocuk annesi, kendi parasını kazanan bir kadınım. Annemle 1-2 aydır görüşmüyorum çünkü onun yıllardır en çok sevdiği evladı Şükran oldu. Bütün emeklerini ona verdi ben hep hayatta savruldum. Şükran'ı asla kıskanmıyorum, çok güzel bir evliliği ve kariyeri var'' diyerek açıklamalarına son noktayı koydu. 

şükran ovalı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal