Dört Çocuk Hayali Kuran Ünlü Şarkıcı Merve Özbey İkinci Kez Anne Oluyor!

Başarılı şarkıcı Merve Özbey'in ilk bebeğini kucağına almasının ardından ikinci kez hamile olduğu öğrenildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.02.2022-13:18 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-14:08) Dört Çocuk Hayali Kuran Ünlü Şarkıcı Merve Özbey İkinci Kez Anne Oluyor!

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla herkesi kendine hayran bırakan başarılı şarkıcı Merve Özbey, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgi görüyor. Güçlü sesiyle birçok şarkıcı arasından belirgin bir farkla ayrılan ünlü şarkıcı, başarılı kariyerini her seferinde üstüne yeni bir şeyler katarak sürdürüyor. Konserden konsere koşan ve hafızalara yer etmiş birçok şarkıyı kendi sesiyle yeniden seslendiren ünlü şarkıcı, hem pop müzikte hem de arabesk müzikte en sevilen isimler arasında yer alıyor. Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen ve magazin gündemine düşen güzel şarkıcı, geçtiğimiz yıllarda iş insanı Kenan Koçak ile hayatını birleştirme kararı almıştı. Görkemli bir düğünle dünya evine giren güzel şarkıcı, mutlu beraberliğinin ardından bir de ilk çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşamıştı. İlk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü çift, yeni doğan bebeklerine Elif Özüm ismini koyduğunu herkese duyurmuştu.

DÖRT ÇOCUK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Kendisi gibi güzeller güzeli bir kızı olan Merve Özbey, iş insanı Kenan Koçak'la sürdürdüğü mutlu beraberliğini çocukla taçlandırmıştı. Her seferinde kalabalık bir aile kurmak istediğini dile getiren ünlü şarkıcı; Allah en hayırlı zamanda nasip etsin. Ben tek çocuk büyüdüğüm için üç-dört çocuğum olsun, çok kalabalık bir aile olalım istiyorum'' ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcının bu ifadelerinden sonra bir kez daha hamile olduğu öğrenildi. Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; ''Özbey'in yeniden hamile olduğu öğrenildi. İkinci kez anne olmaya hazırlanan şarkıcı, hamileliğinin henüz başında'' olduğu belirtildi. Ünlü şarkıcı 2022'den beklentilerini de; ''Her şeyden önce 2021’de kızım dünyaya geldi. İşlerim iyi gidiyor. Kızımın, benim, eşimin sağlığı iyi. Daha ne isteyeyim, her şey yolunda çok şükür'' diyerek mutlu olduğunu paylaşmıştı. Ünlü şarkıcıdan gelen bu haber ise herkesin yüzünü güldürdü. 

MERVE ÖZBEY

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal