Merve Özbey Doğum Sonrası Açıklama Yaptı

Geçen Cuma günü kızı Elif Özüm’ü kucağına alan Merve Özbey, eşi Kenan Koçak ve minik bebeğiyle hastaneden çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özbey, bebeğine kavuştuğu anları ilk kez anlattı.

02.03.2021-14:30 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-14:30) Merve Özbey Doğum Sonrası Açıklama Yaptı

Kenan Koçak 2020’nin Şubat ayında nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Merve Özbey, geride bıraktığımız Cuma günü annelik duygusunu ilk kez tattı.

Çiçeği burnunda anne Merve Özbey, bugün ise hastaneden çıktı. Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmeyen güzel şarkıcı, ‘Her şey yolunda ve sağlığımız yerinde. Bir an önce evimize gidip, yeni hayatımıza alışmaya çalışacağız’ ifadelerini kullandı.

‘33 SENE BOŞA YAŞAMIŞIM’

Özbey, annelik üzerine sorulara da ‘Allah, evlat isteyen herkese nasip etsin. Bu, tarif edilecek bir duygu değil’ şeklinde karşılık verdi. Özbey, ‘Elif Özüm'ü kucağınıza ilk aldığınızda neler hissettiniz’ sorusuna ise ‘33 sene boşa yaşamışım. Artık hayatımız onun üzerine kurulu. İnşallah sağlık ve mutlulukla, güzel bir hayatı olur’ yanıtını verdi.

Bebeğinin yüzünü göstermeyen ünlü şarkıcı, Elif Özüm’ün kime benzediği sorulması üzerine ‘Kenan'a çok benziyor’ dedi.

‘İSMİN GİBİ YAŞA’

Merve Özbey, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak kızının ismini şöyle duyurmuştu: ‘Elif Özüm... Burada kalsın istedim. İleride nasıl özlemle, hasretle beklediğimizi görür belki kızımız. İsmin gibi yaşa’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal