Merve Özbey Anne Oldu

Kenan Koçak ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcı Merve Özbey, dün akşam saatlerinde Elif Özüm adını verdiği kızını dünyaya getirdi.

27.02.2021-08:43 - (Son Güncelleme: 27.02.2021-08:43) Merve Özbey Anne Oldu

İş insanı Kenan Koçak ile 2020 yılının Şubat ayında nikah masasına oturan güzel şarkıcı Merve Özbey’den müjdeli haber geldi.

Merve Özbey, bebeğini kucağına aldı. Üsküdar'da bulunan özel bir hastanede doğum yapan ünlü şarkıcının ve bebeği Elif Özüm’ün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Elif Özüm, 47 cm ve 2.530 gram olarak dünyaya geldi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, hamilelik sürecinde yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olmuştu. Özbey, geçen haftalarda sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak doğumun yaklaştığını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, ‘Gel bakalım güzel kızım... Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir... Çok şükür...’ ifadelerini kullanmıştı.

BABA ACISIYLA SARSILDI

Ünlü şarkıcı, hamilelik sürecinde baba acısıyla sarsılmıştı. Özbey, 64 yaşındaki babası Ahmet Özbey’i geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetmişti. Acı haberi sosyal medyada duyuran şarkıcı, ‘Geçen sene tam bugün bu saatler... Nişanım var, telaşım nasıl tatlı anlatamam. Neler değişti babacığım. Mesela dün sen gittin. Bir günde artık ne pazarların ne Fener maçlarının tadı kaldı benim için. Acıların dindi mi bilmem, sesin yerine geldi mi mesela, yemek yiyebiliyor musun? Ne garip...’ şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal