Kenan İmirzalıoğlu Bodrum’dan Ev Aldı mı?

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın yaz aylarını Bodrum’da geçirmeye karar verdikleri ve buradan ev aldıkları iddia edilmişti. Fulya’da görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, konuya açıklık getirdi.

26.02.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-15:57) Kenan İmirzalıoğlu Bodrum’dan Ev Aldı mı?

Ekim 2020'de ilk kez babalık duygusunu tadan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Fulya'daki özel bir hastaneden çıkarken kameralara takıldı.

Habertürk'te yer alan habere göre; basın mensuplarının sorularını cevaplayan ünlü oyuncu, ‘Bu kez Lalin'in kontrolleri değil, benim kontrollerim vardı. Herhangi bir sıkıntı yok. Sadece kontroldü. Pandemi sebebiyle bildiğiniz gibi evde sağlıklı bir şekilde vakit geçirmeye çalışıyoruz’ ifadelerini kullandı.

46 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin yeni projelerini sorması üzerine ise ‘Şu an netleşmiş hiçbir şey yok. Bir takım haberler duyuyorum, bunları sizler gibi ben de medyadan okuyorum’ dedi.

BODRUM İDDİALARINI YALANLADI

Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’la Bodrum’dan ev aldıkları yönünde ortaya atılan iddiaları da ‘Yok, bu haberleri de sizlerden duyuyorum. Başka neler var?’ diyerek yalanladı.

‘ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN’

Minik kızı Lalin hakkında konuşmayı da ihmal etmeyen ünlü oyuncu, Yavrunun büyümesini görüyoruz. Kız-baba ilişkisini ileride daha iyi koruyacağız herhalde. Çok güzel bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok özel duygular’ ifadelerini kullandı.

‘INSTAGRAM HESABI AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM’

Kenan İmirzalıoğlu, ‘Sosyal medya kullanmıyorsunuz. Çok büyük bir kitleniz var. Instagram hesabı açmayı düşünüyor musunuz?’ sorusunu ise şöyle cevapladı: ‘Instagram hesabı açmayı hiç düşünmüyorum. Böyle huzurum ve keyfim yerinde. İhtiyaç da duymuyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal