Rıza Kocaoğlu Verdiği Kilolar Hakkında Konuştu

Yaz aylarında aldığı kilolarla uzun süre gündem olan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda spor salonu çıkışı kameralara yansıdı. Kocaoğlu, ‘Ben şu an gayet fitim ve böyle kalmaya devam edeceğim’ dedi.

26.02.2021-15:41 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-15:41) Rıza Kocaoğlu Verdiği Kilolar Hakkında Konuştu

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, geçen yaz sevgilisi Hazal Subaşı ile çıktığı Bordum tatilinde görüntülenmişti. 

Göbekli haliyle hayranlarını şaşkına çeviren ünlü oyuncu, hem magazin hem de sosyal medyada gündeminde uzun süre yer edinmişti. Basına yansıyan göbekli fotoğraflarının ardından gelen tepkilere kayıtsız kalmayan Kocaoğlu, Instagram sayfasında esprili bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü oyuncu, ‘Aya benzer göbeğim. E doğal olarak diyetteyim. Ah şu kaderi çözersem eğer bekle geliyorum. Çok öpüyorum hepinizi’ mesajını yazmıştı.

SPORU AKSATMIYOR

Esprili paylaşımıyla çok konuşulan Rıza Kocaoğlu, Temmuz ayında detoks kampına gitti ve İstanbul'a dönünce spora ağırlık verdi. Düzenli olarak spor yapmaya devam eden Kocaoğlu, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

‘ŞU AN GAYET FİTİM’

Sıkı bir diyetle 16 kilo veren oyuncu, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Fit görüntüsüyle dikkat çeken Kocaoğlu, spordan çıktığını belirterek konuyla ilgili açıklama yaptı. Samimi açıklamalarda bulunan Kocaoğlu, ‘Herkes bu konuyla ilgileniyor. Anlamıyorum özellikle Clubhouse uygulamasında bile konu konuşuluyor’ diyerek sitem etti. Şu anki halinden memnun olduğunu dile getiren oyuncu, ‘Ben şu an gayet fitim ve böyle kalmaya devam edeceğim’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal