Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen'e Sosyal Medyadan Sorulan Bakirelik Sorusu Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in fotoğrafının altına sorulan soruya kimse anlam veremedi. Ergen o soruyu yanıtsız bırakmadı. İşte o detaylar...

15.02.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-15:32) Ünlü Şarkıcı Gülben Ergen'e Sosyal Medyadan Sorulan Bakirelik Sorusu Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine damgasını vuran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, seslendirdiği şarkıların yanı sıra yaptığı açıklamalarıyla da magazin gündemine damgasını vuran ünlü isimler arasında yer alıyor. Başarılı şarkıcı son zamanlarda magazin gündeminden uzak dururken, bir takipçisinin kendisine sorduğu soru ünlü şarkıcıyı yeniden gündeme getirdi. Konserden konsere koşan ünlü şarkıcı, konserlerindeki kıyafet tercihlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmayı ihmal etmedi. Güzel şarkıcının Gülşah Saraçoğlu imzalı elbisesiyle poz vermesinin ardından bir takipçisi Gülben Ergen'e ilginç bir soru iletti. 

ERGEN: İYİ İNSAN OLMAK ÖNEMLİ

Şarkılarıyla pop müzikte önemli bir yer edinen ve yıllardır sanat camiasında yerini koruyan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen ünlüler arasında yer alıyor. Şu sıralar özel hayatıyla değil de kariyeriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı konserden konsere koşuyor. her konserinde ayrı bir tasarım elbise giyen ve hayranlarını mest eden güzel şarkıcı önceki gün konser esnasında çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımına kısa sürede binlerce yorum gelirken, aralarından bir tanesi dikkat çekti. Gülben Ergen'e; ''Bakirelik önemli mi?'' şeklinde sorulan soruya ünlü şarkıcı; ''İyi insan olmak önemli'' yanıtını verdi. Bunun üzerine birçok kullanıcı yapılan yorumun anlamsızlığı konusunda tartışmaya başladı. Ünlü şarkıcıya gelen bu yorum sosyal medyada genişçe yer aldı. 

gülben ergen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal