Hulusi Akar: Gereken Karşılık Verildi!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunan savaş uçaklarının TCG gemisine taciz etmesi ile alakalı, "Maalesef Yunanistan'ın sık sık yaptığı taciz hareketlerinden biri. Bizim de kendimize göre kurallarımız var kurallar çerçevesinde gerekli karşılık verildi" açıklamasında bulundu.

23.02.2021-15:53 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-15:53) Hulusi Akar: Gereken Karşılık Verildi!

Yunanistan'a bağlı savaş uçaklarının, TCG gemisine taciz girişiminde bulunması ile alakalı açıklamada bulunan Bakan Akar, "Maalesef Yunanistan'ın sık sık yaptığı taciz hareketlerinden biri. Bizim de kendimize göre kurallarımız var kurallar çerçevesinde gerekli karşılık verildi" dedi.

''İYİ KOMUŞULUK İLİŞKİLERİNE YAKIŞMIYOR''

Hulusi Akar, "Bilimsel teknik bir çalışmamızı yaparken tacizin uygun olmadığını, iyi komşuluk ilişkilerine yakışmadığını görüyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi  Akar, Gara operasyonu ile alakalı muhalefetin yaptığı eleştirilere de yanıt verdi. 

Hulusi Akar, muhalefetin eleştirilerine şu ifadelerle yanıt verdi:

 "Herkes PKK'nın alçak yüzünün görüldüğünü bilmeli. PKK alçaklıkla orada masum 13 insanımızı, kardeşimizi, evladımızı şehit etti. Bunun görülmesi lazım. PKK'nın bu hain yüzü görülmeden olayları başka yerlere taşımak gerçekten tartışmayı çok yanlış yerlere götürür. TSK personeli orada verilen görevi başarılı şekilde yerine getirdi."

"AZİM VE KARARILILKLA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Bakan Akar, esas fark edilmesi gereken meselenin, terör örgütü PKK'nın hain yüzü olduğunu ifade ederek, "PKK'nın kaçacak yeri kalmadığını, panik içinde olduğunu, sözde başlarının bunu çok iyi anladığını, iki gece aynı yerde kalmadığını hepimiz görüyoruz. Mücadele devam edecek en son terörist etkisiz hale getirinceye kadar bizler TSK azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizi terör belasından kurtaracağız" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal