Hareket Halindeki Motosiklette Uyuyan Çocuk Görenleri Hayrete Düşürdü

İstanbul Zeytinburnu sahil yolunda kağıt toplama aracını da entegre edildiği hareket halindeki motosikletin üstünde uyuyan çocuk görenlere pes dedirtti. Motosiklet şoförünün hem kendi hayatını hem de başka şoförlerin hayatını riske soktuğu anlar kameraya yansıdı.

31.12.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 31.12.2020-11:43) Hareket Halindeki Motosiklette Uyuyan Çocuk Görenleri Hayrete Düşürdü

Hadise, sabah sularına Zeytinburnu Sahil yolu Sirkeci yönünde meydana geldi. Etraftakiler tarafından kaydedilen görüntülerde, hızla hareket halinde olan bir motosiklete kağıt toplama aracının da entegre edildiği kaydedildi.

En çok 2 kişinin olması gereken motosikletin üstüne biri çocuk üç kişinin yolculuk yapması trafiği riske soktu. Olanlar bununla da kalmayıp hareket halindeki motosiklette ortadaki çocuğun uyuduğu görüldü.

Sahilde riskli bir şekilde yolculuk yapan gençlerin herhangi bir kask ya da koruyucu kullanmamaları adeta bir dehşete davetiye çıkardı. Motosikletin kasa kısmında takılmış olan dev karton toplama torbası da görenlere ''pes'' dedirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal