Sofralar daha uygun fiyata zenginleşecek: Kırmızı et fiyatlarında büyük indirim kampanyası

Son zamanlarda sürekli olarak zamlanan et fiyatları sonrasında sofralara et girmesi daha da zor hale geldi. Ancak ünlü zincir marketlerden birisi uygun fiyatlı kırmızı et kampanyasıyla vatandaşları sevindirdi.

21.05.2024-17:50 - (Son Güncelleme: 21.05.2024-17:50) Sofralar daha uygun fiyata zenginleşecek: Kırmızı et fiyatlarında büyük indirim kampanyası

Türkiye’de sık sık zam yiyen kalemlerden birisi olan kırmızı et fiyatları vatandaşın canını sıkıyor. Sofralarına ayda bir defa bile et koyamayanlar kara kara düşünürken sevindirici haber ŞOK Market’ten geldi. ŞOK Market, oldukça uygun fiyata kırmızı et satışı yapmaya başladı. 

ŞOK’tan kırmızı et fiyatlarında büyük indirim kampanya

Uygun fiyatlı ürünleriyle vatandaşın can simidi zincir marketlerden birisi olan ŞOK Market, Kurban Bayramı öncesinde et ithalatının yapılmasıyla beraber et ürünlerinde büyük indirimlere gitti. İşte ŞOK’un kırmızı et fiyatları:

Sofralar daha uygun fiyata zenginleşecek: Kırmızı et fiyatlarında büyük indirim kampanyası

Lezzetlim 400 gr Dana Kıyma: 189 TL

Amasya Et Ürünleri 300 gr Dana Pişmiş Kıyma Döner: 172,90 TL

Amasya Et Ürünleri 500 gr Dana Kıyma: 256,90 TL

ŞOK Market’in ardından BIM, Migros ve A101 gibi diğer zincir marketlerin de kırmızı et fiyatlarında indirim kampanyası başlatması bekleniyor. Bu kampanyalar sayesinde dar gelirli vatandaşların artık daha fazla et tüketebilmesi bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal