Süt Banyosunun Cezası Belli Oldu

Konya'da görev aldıkları süt toplama merkezinde kazan içinde süt banyosu yapan ve bu dakikaları kayda alarak sosyal medya üzerinden paylaşan 2 personel ile ilgili iddianame onaylandı. İddianamede tutuksuz zanlılarla ilgili "zehirli madde katma" suçundan 15'er seneye kadar hapis cezası istendi.

22.01.2021-14:58 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-14:58) Süt Banyosunun Cezası Belli Oldu

Konya'da bulunan "süt banyosu" görüntüleriyle ilgili 2 zanlı 15'er seneye kadar hapis cezası talebiyle hakim karşısına çıkacak.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, görev aldıkları süt toplama merkezinde bulunan dezenfektan kazanına giren zanlıyla, bu sırada video kaydı alarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan zanlı ile ilgili iddianame düzenlendi.

Konya beşinci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından onaylanan iddianamede, tutuksuz yargılanacak 2 zanlı ile ilgili Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) ilgili maddesi kapsamında "İçilecek sulara veya yenilecek veya içilecek veya kullanılacak veya tüketilecek her çeşit besin veya şeylere zehir katarak veya başka suretlerle bunları bozarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürmek" kabahatinden 2'şer seneden 15 seneye kadar hapis cezası talep edildi.

Zanlı Emre S.'nin bedenini sokup sütün içeriğini bozduğuna dikkat çekilen iddianamede, şu tespitler yer aldı:

"Olay tarihinde şüpheli Uğur T.'nin, Emre S.'den süt kazanının içine girmesini istediği ve bu şekilde video çekeceğini söylediği, Emre S.'nin kazan içine bir miktar sıcak su doldurduktan sonra bir miktar da iş yerinde bulunan sütten eklediği tespit edildi. Emre S.'nin ardından üzerinde sadece iç çamaşırlarıyla kazana girdiği, bu esnada Uğur S.'nin de video kaydı aldığı, Emre S.'nin bir süre sonra kazandan çıkarak içindeki sıvıyı kazanın vanasını açmak suretiyle yere boşalttığı, Uğur S.'nin çektiği görüntüleri 'TikTok' isimli sosyal medya platformunda paylaştığı anlaşılmaktadır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal