Süt Banyosu Kepazeliğinde Beklenmedik Karar

Süt banyosu dehşetinin meydana geldiği Konya'dan tepki toplayan bir haber geldi. Süt toplama tesisinde süt banyosu yaparken kaydedilen iğrenç görüntülerinin ortaya çıkmasının akabinden gözaltına alınıp çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklu yargılanan Emre Sayar ile Uğur Turguttutuksuz yargılandı.

12.11.2020-08:51 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-17:34) Süt Banyosu Kepazeliğinde Beklenmedik Karar
Türkiye'nin tepkisini toplayan süt tesisinde süt banyosu skandalıyla ilgili yeni gelişmeler oldu. Konu olan videonun sosyal medya dağılması üzerine soruşturma başlatan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri videonun kaydedildiği firmada kontroller yaparak firmanın çalışmasına son vermiş kişiler gözaltına alınmış ve tutuklanarak hapishaneye konulmuştu.

Oldukça yankı uyandıran ve vatandaşın güvenine zarar veren skandal süt banyosu videosunun failleri ile ilgili yeni bir gelişme oldu ve kişiler özgür bırakıldı.

FİRMAYA CEZA VERİLDİ

Firmaya 13 bin 934 TL idari para cezası kesildi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla başlatılan soruşturma çerçevesinde banyo yapan Emre Sayar ile bu iğrenç anları kayda alıp, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Uğur Turgut yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından 'Bozulmuş veya değiştirilmiş gıda veya ilaç ticareti' kabahatinden tutuklandı.

SERBEST BIRAKILDILAR

6 Kasım'da çıkarıldıkları 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklu yargılanan Emre Sayar ve Uğur Turgut, beş gün sonda geçen akşam saatlerinde oldukları cezaevinden tutuksuz yargılanmak için tahliye edildi.

Diğer taraftan soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılığı ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevlilerinin firmadaki kontrollerinin devam ettiği öğrenildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal