Süt Banyosu ile Gündeme Oturan Tesis, Ünlü Markaların Süt Tedarikçisi Çıktı!

Mide bulandırıcı görüntüler ile gündeme oturan şirketin Türkiye'nin öncü bir takım markalarına da süt tedarik ettiği iddia edildi. Gündeme bomba gibi oturan bu iddianın ardından bütün dikkatler markalardan gelecek açıklamalara çevrildi.

07.11.2020-15:26 - (Son Güncelleme: 07.11.2020-15:44)

Konya'da olan bir süt toplama tesisinin personellerinden birinin süt tankerinin içinde süt banyosu yaptığı görüntüleri sosyal medyada oldukça yankı uyandırmıştı.

Facianın yankıları devam ederken bir habere göre bir iğrenç görüntülerle gündeme oturan firmanın Ak Gıda, Berberoğlu Süt, Ayca Süt, Slava Süt ve birkaç Konyalı mandıraya süt temin ettiği kaydedildi.

Bu tedarikçi firmaların da ürettiği süt ve süt ürünlerini  Dost, İçim, Pervin, Ayca, Berberoğlu, Laktika ve Osmanlı markalarına satış yaptığı iddia edildi. Meseleyle alakalı dikkatler bu  markaların yapacakları açıklamalara döndü.

NE YAŞANMIŞTI?

Konya'daki Benefit Hayvancılık'a ait süt toplama tesisindeki bir teknede 'süt banyosu' yapıldığı anı gösteren video gündeme oturmuştu. Videoda 'süt banyosu' yapan Uğur Turgut tepki toplayınca videoyu  kaldırmıştı. Videonun gündeme oturmasının ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı, 'halk sağlığı ve gıda güvenliği'nin yok saydığını ifade ederek tesise ekip yolladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal