Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Restoranlar Ne Zaman Açılacak?' Sorusunu Yanıtladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restoranların açılıp açılmaması hususunu kabine toplantısında değerlendireceklerini, sunulacak verilere göre bir esnemenin değerlendirileceğini dile getirdi.

22.01.2021-14:31 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-14:31)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Gündeme dair kritik açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, koronavirüs salgınıyla mücadelede kapalı olan restoran ile kafelerin ne zaman açılacağı sorusu yöneltildi.

"GEREKİRSE ESNEME YAPILABİLİR"

Salgın sürecinin başarılı bir şekilde yönetildiğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı, bu başarılı süreci bozmak istemediklerini belirterek, kabine toplantısına dikkat çekti.

Sunulacak verilere göre esnemeyi değerlendireceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Restoran işletmeciliği konusuyla ilgili kabine toplantımızda bunun değerlendirmesini yeniden ele alacağız. Endişelerimiz var. Maalesef her ne kadar sıkı tutacağız diyorlarsa da daha önce de bunlar söylendi. Maalesef sıkı tutulmuyor. Şu anda başarılı bir süreç var. Bu başarılı süreci tekrar tersine çevirmek, böyle bir şeyin altına girmek istemiyoruz. O riski almak istemiyoruz. Bu süreci dikkatle, başarılı bir şekilde yürütelim ama elimize gelen verilere bakarız, o verilere göre de gerekirse bir esneme yapılabilir." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal