Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ve Yönetim Kurulu üyeleri idari ibrasızlığın kaldırılması için dava açma yoluna başvurdu!

Sarı kırmızılılarda sular durulmuyor. Son olarak Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve beraberindeki 9 yönetici mahkemeye başvurarak idari ibrasızlığın kaldırılması için dava açtılar.

26.04.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-13:02)

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak seçim öncesinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak ise Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu üyeleri idari yönden ibra edilmeme kararının iptalini ve yönetim kurulu üyelerinin ayrı ayrı yönden ibra edildiklerinin tespitini istemişti. 

Seçime engel olmayacağı vurgulandı

26 Mart'ta gerçekleşen son genel kuruldan bu yana 1 aylık idari ibrasızlık ve bunun tedbir talebi olmaksınız yapılması istendi. Ortaya çıkan durumun 30 Nisan'daki seçime bir engel teşkil etmediği ise özellikle vurgulanmakta.


Verilecek karar merak konusu oldu

Burak Elmas'ın ve yanındaki yöneticilerin açtığı davada alınacak karar ise merak konusu oldu. Sarı kırmızılılarda yaşanan gelişmeler gerek Galatasaray taraftarları gerek Türk futbolu tarafından yakından takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal