Galatasaray, Teknik Direktör Domenec Torrent yönetiminde Süper Lig'de kalan maçların hepsini kazanamaz ise en kötü sezonunu geçirmiş olacak!

Süper Lig'de 12. sırada bulunan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'i ligin geri kalan 4 karşılaşmasında önemli bir sınav beklemekte. Sarı kırmızılılar eğer sezonu ilk 8 dışında tamamlarsa tarihinin en kötü performansına imza atmış olacak.

26.04.2022-12:22 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-12:37)

Galatasaray'da bu sezon tam anlamıyla hayal kırıklığı olurken ligde üst üste 2 galibiyet alınarak 12. sıraya tırmanılması sonrası sarı kırmızılılarda Domenec ile yolların ayrılması gündemde. Cumartesi günü yapılacak seçim öncesi iki başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün de İspanyol hoca ile devam etme ihtimali zor görünüyor. Galatasaray'da lig bitimine kısa bir süre kala ortaya çıkan durum ise herkesi hayrete düşürdü.

Tarihinin en kötü performansı

Geldiği günden bu yanan taraftarların bir türlü gözüne giremeyen Torrent'i ligin kalan 4 haftalık bölümünde önemli bir sınav beklemekte. Galatasaray eğer sezonu ilk 8 dışında tamamlarsa tarihinin en kötü performansına imza atmış olacak.

Sarı kırmızılılar adeta unutmak istediği 2010-11 sezonunu 8. sırada bitirmişti. Şu anda 47 puanla 12 sırada yer alan Torrent'in ekibinin üzerinde 47 puanlı Kasımpaşa, 49 puanlı Hatayspor, 50 puanlı Karagümrük ve 51 puanlı Antalyaspor ile Beşiktaş yer almakta. Galatasaray'da tek hedef kalan 4 maçı kazanarak sezonu en azından 7. sırada tamamlamak ve tarihe geçmemek. Fakat 4 haftalık fikstür, Galatasaray'ın bunu başarmasının zor olduğunu göstermekte.


Fikstürleri oldukça zorlu

Bu hafta Nef Stadı'nda Sivasspor'u konuk edecek olan Galatasaray, sonrasında zorlu Başakşehir deplasmanına çıkacak. Torrent'in ekibi evinde Adana Demirspor'u konuk etmesinden sonra sezonu Antalyaspor deplasmanında tamamlayacak. Kalan 4 haftalık sürede sarı kırmızılıların nasıl bir performans sergileyeceği ve İspanyol teknik adamın tarihe geçip geçmeyeceği merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal