İddialar Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı: Aziz Yıldırım başkan adayı olacak mı?

Ali Koç’tan önce Fenerbahçe Başkanı görevini üstlenen Aziz Yıldırım’ın başkanlık seçimlerinde yeniden aday olacağı iddia edildi. Sarı lacivertli taraftarlar ise bu iddia hakkında bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkan adayı olacak mı? İşte detaylar…

07.05.2024-12:29 - (Son Güncelleme: 07.05.2024-17:24) İddialar Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı: Aziz Yıldırım başkan adayı olacak mı?

Fenerbahçe’nin eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın yeniden görevine döneceği yönünde sinyaller vermesi sarı lacivertli camiada heyecan yarattı. Kulübün Haziran ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde koltuğuna yeniden döneceği iddia edilen Aziz Yıldırım ile ilgili çıkan iddiaların doğru olup olmadığını bilmek isteyenler arama motorlarından araştırma yapıyor.

Aziz Yıldırım başkan adayı olacak mı?

Fenerbahçe camiasında heyecan dolu günler yaşanıyor. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye dönüş sinyali verdiği haberleriyle birlikte, kulüp içinde büyük bir hareketlilik başladı. Yıldırım'ın, Haziran ayında yapılacak olan seçimli genel kurulda başkan adayı olabileceği yönündeki iddialar, taraftarları heyecanlandırdı ve merak uyandırdı. Eski başkanın adaylık için yoğun talep aldığı, camianın önemli isimleri tarafından desteklendiği belirtiliyor.

İddialar Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı: Aziz Yıldırım başkan adayı olacak mı?

Geçtiğimiz seçimde Ali Koç'a karşı kaybeden Yıldırım'ın, bu kez adaylık için ciddi bir hazırlık içerisinde olduğu konuşuluyor. Yıldırım'a yakın isimlerin de onu desteklediği ve bu yönde çalışmalar yürüttüğü ifade ediliyor. Özellikle Şekip Mosturoğlu'nun Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak seçilmesi, Yıldırım'ın dönüş sürecine ilişkin spekülasyonları artırdı.

Ali Koç ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada aday olmayı düşünmediğini ve Fenerbahçe'nin geleceği için en doğru kararın yeni bir başkanın seçilmesi olduğunu vurgulamıştı. Haziran ayındaki genel kurulun, kulübün önümüzdeki dönemdeki yönünü belirleyecek kritik bir süreç olacağı bekleniyor. Taraftarlar ve camia, bu süreci heyecanla bekliyor ve gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal