Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Alanyaspor maçında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynadıkları Alanyaspor maçında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

26.04.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-12:03)

Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta karşılaşmasında Sivasspor kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Alanyaspor'u ağırladı. Haftanın merakla beklenen karşılaşmalarından biri olan kritik mücadelede Sivasspor sahadan taraftarı önünde 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.


Rıza Çalımbay'dan çarpıcı açıklamalar

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşması öncesinde Spor Toto Süper Lig'de oynadığı zorlu karşılaşmada sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak moral depoladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Alanyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Çalımbay, yaptığı açıklamalarda ;

' Bu maçtan önce kupa maçı oynamıştık. Daha öncede bir lig maçı oynamıştık. Üç maçın üçü de zor geçti ve 1-0 olarak tamamladılar. Geçen maçı 10 kişi kazanmış olmamıza rağmen bu maçın çok zor olacağını söyledik. Sivasspor olarak belki de Türkiye’de en çok maç yapan takımız. Hiçbir takım lige başlamadan biz hazırlık dönemine başladık. Diğer takımlar hiç maç yapmadan biz resmi maçlar yapmaya başladık. Çok erken sezon açtık. Bu nedenle sakatlıklar ve düşük performanslar olabiliyor, bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Bugünde maçın genelinde iki tarafta kazanmak için onadı. Gerçekten güzel bir maç oldu. Son paslarda maalesef başarılı değildik. Kupa finali oynarken böyle oynarsak hiç iyi olmaz. Bizim için sıkıntılı bir süreç olur. Onun için bu oynadığımız oyunun çok üstüne çıkmamız gerekiyor. Hem bireysel olarak he de takım olarak çıkmamız gerekiyor. Önümüzdeki kupa maçı bizim için çok önemli. Taraftarın bize mutlaka destek vermesi gerekiyor. Kupa maçında mutlaka taraftarın gelip destek vermesi gerekiyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal