Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminde görev alan Luis Campos ve Pasquale Sensibile'nin 3 aylık maliyeti gündem oldu!

Galatasaray'da Burak Elmas döneminin sona ermesiyle beraber görevine son verilecek olan Luis Campos ve Pasquele Sensibile'nin sarı kırmızılılara 3 aylık maliyeti taraftarları çıldırttı. Luis Campos ve Sensibile'nin maliyetinin 450 bin euro (7.2 milyon lira) olduğu aktarıldı.

26.04.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-10:26)

Geçen yıl 19 Haziran'da Galatasaray'da başkanlığa seçilen Burak Elmas cumartesi günü yapılacak seçim sonrasında koltuğunu devretmeye hazırlanıyor. Mali genel kurulda çıkan ibrasızlık sonrası seçim kararı alan Elmas'ın görevinden ayrılması sarı kırmızılılarda birçok taşı da yerinden oynatmış olacak. 

Yeni adayların listesinde yoklar

Dünyaca ünlü futbol adamı Campos şubat ayında sürpriz bir şekilde Burak Elmas'ın danışmanı olarak Galatasaray'da görev yapmaya başlamıştı. Yaklaşık 2 haftanın ardından ise sportif direktörlük görevine Pasquale Sensibile getirilmişti. Bu iki ismin önümüzdeki haftadan itibaren ise Galatasaray ile ilişkileri kesilecek. Ne Eşref Hamamcıoğlu ne de Metin Öztürk, Campos ve Sensibile ile çalışmayı planlamıyor. 


Ödenecek rakam çok konuşuluyor

İki ismin de Galatasaray'a 3 aylık faturası ise dudak uçuklatıyor. Alınan bilgilere göre Campos'un aylık maaşı 100 bin Euro. Sensibile ve ekibinde yer alan iki kişinin toplam aylık maaşının ise 50 bin euro olduğu belirtilmekte. Böylece bu iki ismin 3 aylık faturası 450 bin euro yani yaklaşık 7.2 milyon lirayı bulmakta. Üstelik Campos ve Sensibile'nin sarı kırmızılılara önemli bir katkı sağlamadan ayrılacakları belirtilmekte. Ortaya çıkan bu durum Galatasaray cephesinde eleştiri konusu oldu. Özellikle Galatasaraylı taraftarlar ortaya çıkan rakamlardan dolayı Burak Elmas yönetimine tepki gösteriyorlar. Yeni gelecek yönetimle ise takımda görev alacak isimler sarı kırmızılı camiada büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal