Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, göreve gelirlerse Domenec Torrent ile görüşüp yola devam edebileceklerini söyledi

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, göreve gelirlerse Domenec Torrent'in kendilerini ikna edebilirse yola devam edebileceklerini söyledi. Ayrıca teknik direktör konusunda arayışları da olduğunu söyledi.

25.04.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-15:22)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da son haftalarda karmaşık günler yaşanmaya devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda yapılacak olan başkanlık seçimi öncesinde de adaylar arka arkaya konuşmalar yapmaya devam ediyor.


Metin Öztürk teknik direktör kararlarını söyledi!

Galatasaray TV'de yayınlanan Seçime Doğru programının konuğu olan başkan adayı Metin Öztürk, önümüzdeki sezon için göreve gelmeleri durumunda teknik direktör konusunda alacakları kararlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Metin Öztürk, yaptığı açıklamalarda ;

' Domenec Torrent konusunu değerlendireceğiz. Biz şampiyonluğa giden bir takım kuracağız. Torrent, bizi ikna ederse tabii ki onunla devam edeceğiz ancak şu anda eldeki sonuçlar başarısız. Onun bizi ikna etmesi lazım. Hocanın tazminat maddesi var derseniz, onu da değerlendireceğiz. Yerli bir teknik direktör arayışımız var. Ortada bir başarısız durum var, biz bu başarısız durumun devam etmesine tahammül etmeyiz tazminata bakmayız ama hocamız bizi ikna ederse hocamızla devam ederiz. Torrent'i göndermeye gelmiyoruz. Hocamızla devam etmezsek bizim aklımızda 2-3 tane hoca var Galatasaray ile özdeşleşmiş, şampiyonluk yaşamış isimler var. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal