Fenerbahçe, Arda Güler için yaptığı planla futbolcunun kariyeri boyunca transferlerinde para kazanacak!

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler kendisine hayran bırakmaya devam ederken futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler de yaşanıyor. Sarı lacivertli yönetim, futbolcunun yeteneğini pozitif değerlendirmek isterken önemli de bir hamle yaptı. Futbolcunun kariyeri boyunca tüm transferlerinden ücret alınması hedeflenmekte.

25.04.2022-14:12 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-15:54)

Bu sezon sarı lacivertliler sezonu kupasız kapatacak. Kanarya'da kupa başarısı elde edilmemiş olmasına karşın sezonun en büyük kazancı şüphesiz Arda Güler oldu. Taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanan 17 yaşındaki isim için şimdiden pek çok transfer söylentisi çıktı. Fakat en azından önümüzdeki sezon için Arda'nın takımdan ayrılma ihtimali gözükmemekte.

Bu yaz takımdan gönderilmesi düşünülmüyor

Fenerbahçe Yönetimi, genç yıldız için bu yaz döneminden gelebilecek bütün teklifleri geri çevirecek. Fakat önümüzdeki sezonun ardından futbolcu için satış kararı çıkabilir. Burada ise bonservis bedeli hariç yönetimin muhtemel alıcıdan bir talebi daha bulunacak. 

%30'luk pay talep edilecek

Arda Güler hangi takıma giderse gitsin, muhtemel sonraki satışından yüzde 30'luk pay talep edilecek. Futbolcu henüz çok genç olduğu için kariyerinde büyük paralarla birden fazla transfer yapma ihtimali de yüksek görünüyor.

Futbolcunun transferinde dikkat çeken plan

Değerine değer katması hedeflenmekte

Yüzde 30'luk pay sayesinde Fenerbahçe, bonservis bedeli geliri haricinde gelecek yıllar için de ekstra kazanç sağlamayı planlıyor. 17 yaşındaki futbolcunun ismi şimdiden İngiliz ve İspanyol ekipleriyle anılmakta. Genç yıldızın yaşıyla doğru orantılı olarak fizik gücü de artacağı için değerine değer katması muhtemel olmakta.

Sarı lacivertliler önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmayı planlarken, Arda da daha fazla forma şansına sahip olacak. Böylece vitrinde kalmayı sürdürmüş olacak. Şimdiden birçok takımın gözlemcileri, onun için bazı Süper Lig maçlarına geldiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal