Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ardından Rıdvan Dilmen, Arda Güler'e övgüler dizdi!

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor'u yendiği maç sonrası ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen açıklamalarda bulundu. Ünlü yorumcu maç değerlendirmelerinde sarı lacivertlilerin genç yeteneği Arda Güler'e övgüler dizdi.

23.04.2022-13:53 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-14:18)

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın yankıları sürmeye devam ediyor. Kritik mücadeleden Fenerbahçe 6-0'lık galibiyet ile ayrılırken sarı lacivertlilerin genç yeteneği Arda Güler gösterdiği performansla büyük alkış aldı. Asisti ve attığı golü ile maça damga vuran Arda Güler için Rıdvan Dilmen'den övgü dolu sözler geldi.

Genç yetenek ile ilgili sözleri dikkat çekti

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe arasındaki karşılaşmada Arda Güler'e övgüler dizdi. Arda Güler'in performansı hakkında ise, 'Rıdvan Dilmen: Arda, adeta resital ve sanat. Devrede dedi ki ‘Aman televizyonu kapatmayın!’ Kaybetmediği toplar basit oynadığı toplar değil hatta attırdığı gole baktığımız zaman ben bile bütün kariyerim boyunca resmi olarak 9 kafa golü attım. Arda bana da attırır kafa ile gol, 10 - 15 tane atarım. Arda Saygıner. Semih Saygıner kleps çeker ya Arda da topa kleps çekiyor' ifadelerine yer verdi.


Açıklamaları taraftarların ilgisini çekti

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in Arda Güler hakkında söylediği sözler başta Fenerbahçe taraftarları olmak üzere diğer futbolseverlerin de ilgisini çekti. Bu anlamda ünlü yorumcunun sözleri sosyal medyada gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal