Liverpool Villarreal UEFA şampiyonlar ligi yarı final maçı ne zaman, hangi kanalda?

Futbolseverlerin merakla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarı final karşılaşmalarının ilk maçları Manchester City - Real Madrid ile Liverpool - Villarreal arasında gerçekleştirilecek. Yarı final heyecanını doyasıya yaşamak isteyen Liverpool ve Villarreal taraftarları ise karşılaşmanın ne zaman oynanacağını ve hangi kanaldan yayınlanacağı araştırmasını yapıyor.

25.04.2022-13:21 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-13:21) Liverpool Villarreal UEFA şampiyonlar ligi yarı final maçı ne zaman, hangi kanalda?

Avrupa futbolunda kulüpler düzeyinde gerçekleştirilen ve dünyanın en prestijli bir organizasyonu olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarı final karşılaşmaları başlıyor. UEFA yarı final maçlarının oynanmasını bekleyen binlerce futbolsever ise karşılaşmanın gerçekleşeceği saati iple çekiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yarı final ilk maçının 26 Nisan Salı günü Manchester City, Real Madrid arasında gerçekleşeceği bildirildi. İngiliz temsilci çeyrek final maçlarında bir başka İspanyol ekibi olan Atletico Madrid’i ilk önce 1-0 ve daha sonra da 0-0’lık sonuçlar sonrasında saf dışı bırakarak yarı finale yükselmişti. Real Madrid ekibi ise URFA kupasının son sahibi olan Chelsea'yi elemiş ve İngiliz ekibi Manchester City'nin yarı finalde rakibi olma hakkına sahip olmuştu.

Liverpool Villarreal UEFA şampiyonlar ligi yarı final maçı ne zaman

Etihad Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Romanya Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetmesi beklenirken diğer taraftan yarı final maçlarının ikincisi olan Liverpool - Villarreal arasında gerçekleşecek müsabakanın tarih ve saati merak ediliyor.

Liverpool Villarreal UEFA şampiyonlar ligi yarı final maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmelerinde Liverpool ile Villarreal karşı karşıya geldi. 27 Nisan Çarşamba günü oynanması planlanan yarı final maçında çeyrek final zamanında Benfica'yı eleyerek yarı finale yükselen Liverpool, Almanya'nın dev ekibi Bayern Münih'i de kupanın dışına iten Villarreal ile kozlarını paylaşacak.

Liverpool Villarreal UEFA şampiyonlar ligi yarı final maçı ne zaman

Liverpool'un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan karşılaşma Anfield Road’da oynanacak ve maç TSİ 22.00'da başlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal