Galatasaray - Salernitana hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

2022-2023 sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, Florya sezonunu açtıktan sonra Avusturya'nın Tirol bölgesine gidecek ve hazırlık maçlarına start verecek. Bu kapsamda İtalya Serie A ekibi Salernitana ile anlaşan sarı-kırmızılıların Salernitana ile oynayacağı hazırlık maçının günü ve saati merak edildi.

24.06.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:56) Galatasaray - Salernitana hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

2021-2022 Süper Lig sezonunu 13. sırada bitiren Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını hazırlıklarını hızlı bir şekilde yürütüyor. Sezona Fatih Terim'le başlayan ve ara dönemde Terim ile yollarını ayırdıktan sonra Domenec Torrent ile anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, epey geriden tamamladığı 2021-22 sezonunun üzerine beyaz bir sayfa açarak yeni sezonda bomba gibi ilerlemek istiyor.

Bu kapsamda 2022-2023 sezonunun açılışını Florya'da yaptıktan sonra Avusturya'ya gidecek olan sarı-kırmızılı ekip, buradaki Tirol bölgesinde kampa girecek. Aynı bölgede İtalya Serie A ekibi Salernitana takımının da kamp yapacağı öğrenildi. İtalya'nın yerel basını La Cronache'de yayınlanan bir haberde Galatasaray ile Salernitana ekiplerinin yeni sezondan önce hazırlık maçı yapmaları için bir karar verildiği bildirildi.

Galatasaray - Salernitana hazırlık maçı ne zaman

Haberin duyulmasının hemen ardından ise Galatasaray ile Salernitana takımları arasında oynanacak olan hazırlık maçı ne zaman gerçekleşeceği mera konusu oldu..

Galatasaray - Salernitana hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Avusturya'nın Tirol bölgesinde yeni sezon için kampa girecek olan Galatasaray, burada İtalyan ekip Salernitana ile bir hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmanın hangi gün oynanacağına dair net bir bilgi paylaşılmazken hazırlık maçının 7 Ağustos tarihinde başlayacak olan İtalya Kupası'ndan önce düzenlenmesi gündeme geldi.

Hazırlık maçı karşılaşmasının günü ve saati ile ilgili Galatasaray ve Salernitana cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı. Müsabakanın tüm detaylarının yeni sezon açılır açılmaz açıklanması bekleniyor.

Galatasaray'ın bu güne kadar oynadığı tüm hazırlık maçları Spor Smart'tan ya da kulübün resmi TV kanalı GSTV'de yayınlanıyor. Bu kapsamda Galatasaray ile Salernitana arasında oynanacak olan hazırlık maçının da bu iki adreslerden ekrana gelmesi planlanıyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal