Alex de Souza sahaya dönüyor! Süper Lig'de devrim!

Antalyaspor'un merakla beklenen teknik direktörü belli oldu! Brezilyalı efsane futbolcu Alex de Souza, Süper Lig ekibi Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp başkan vekili Alkan Evren, bu önemli anlaşmayı kamuoyuyla paylaşarak heyecanı doruğa çıkardı.

18.05.2024-17:13 - (Son Güncelleme: 18.05.2024-17:27) Alex de Souza sahaya dönüyor! Süper Lig'de devrim!

Antalyaspor'un teknik direktör koltuğuna oturacak olan Alex de Souza ile ilgili yapılan açıklamada, deneyimli futbolcunun Türk futbolunda unutulmaz izler bıraktığına vurgu yapıldı. Evren, Alex'in Türkiye'deki tüm futbolseverler tarafından saygı duyulan ve sevilen bir isim olduğunu belirtti. Ayrıca, Alex'in sadece futbol kariyeriyle değil, aynı zamanda karakteri ve aile değerleriyle de örnek bir isim olduğunu vurguladı.


Antalyaspor heyecanlandı

Alex de Souza'nın kariyerine de değinilen açıklamada, Brezilyalı efsanenin profesyonel futbol hayatını 2015 yılında sonlandırdığı hatırlatıldı. Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yoluna adım atan Alex'in, Sao Paulo'nun U20 takımında görev aldığı ve daha sonra Avai'de teknik direktörlük yapmak için adım attığı belirtildi. Ancak istediği başarıları elde edemeyince Avai'den ayrılan Alex, şu anda 46 yaşında olmasına rağmen bir süredir takım çalıştırmıyordu.

Antalyaspor camiası, Alex de Souza'nın gelişiyle yeni bir döneme adım atmanın heyecanını yaşıyor. Futbol dünyasının merakla beklediği bu transfer, Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı. Alex'in Antalyaspor'u hangi başarıların ve zaferlerin yolunu açacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal