Beşiktaş – Werder Bremen hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş’ta yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Oynayacağı ilk hazırlık maçını Alman ekip Werder Bremen'e karşı gerçekleştirecek olan siyah beyazlı ekip Avusturya kampı için çalışmalarını sürdürüyor.Futbolseverler Beşiktaş-Werder Bremen maçının ne zaman olduğunu araştırıyor. İşte merak edilen konu hakkındaki detaylar…

24.06.2022-12:45 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:45) Beşiktaş – Werder Bremen hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

27 Haziran 2022 tarihinde Nevzat Demir Tesisleri’nde Valerien İsmael önderliğinde yeni sezon hazırlıkları için çalışmalara başlayacak olan Beşiktaş, 2 farklı ülkede kamp yapacak. Beşiktaş, 5-16 Temmuz’da Avusturya’nın Bad Haring bölgesinde yapacağı ilk kampın ardından 20-27 Temmuz’da İspanya’nın Alicante kentinde ikinci kampını gerçekleştirecektir. Avusturya'da üç hazırlık maçı oynayacak olan Beşiktaş İspanya'da toplam 2 hazırlık maçı oynayacak.

Beşiktaş – Werder Bremen maçı ne zaman?

Yeni sezonda oynanacak olan hazırlık maçları için takımlar çalışmalarını sürdürürken Siyah-Beyazlı kulübün ilk hazırlık maçı Alman ekip Werder Bremen'e karşı olacak. Oynanacak olan ilk hazırlık maçında takımlar 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Maç saat 16.00’da başlayacak. İki takım sahada kozlarını paylaşırken maç Innsbruck’ta bulunan Tivoli Stadyumu’nda oynanacak.

Beşiktaş Werder Bremen Maçı

Beşiktaş – Werder Bremen maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş – Werder Bremen arasında gerçekleştirilecek olan ilk hazırlık maçı için taraftarın heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak edilmektedir. Ancak Beşiktaş-Werder Bremen maçının yayıncısı hakkında bir bilgi yer almıyor.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal