Beşiktaş’tan taraftarına büyük müjde: Di Maria ile görüşüyoruz

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, taraftara müjde niteliğinde bir açıklama yaptı. İşte detaylar…

19.05.2024-12:25 - (Son Güncelleme: 19.05.2024-12:25) Beşiktaş’tan taraftarına büyük müjde: Di Maria ile görüşüyoruz

Beşiktaş'ın İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer konusundaki gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yücel, yaptığı açıklamada, bir süredir Jose Mourinho ile görüşmelerin devam ettiğini ve yakın zamanda bir teklif sunduklarını belirtti. Mourinho'nun Beşiktaş'a uyum sağlayabileceğine inandığını dile getiren Yücel, görüşmelerin olumlu geçtiğini ve cevap beklediklerini ifade etti.

Di Maria ile görüşüyoruz

Haber7’de yer alan habere göre; Mario Hermoso konusunda ise Yücel, önceliklerinin kupa olduğunu ve yeni teknik direktörün belirlenmesinden sonra transfer konusunu ele alacaklarını söyledi. Hermoso'nun listelerinde olduğunu ancak henüz bir adım atmadıklarını belirtti.

Beşiktaş’tan taraftarına büyük müjde: Di Maria ile görüşüyoruz

Ayrıca, Benfica'dan Angel Di Maria ile görüşmelerin devam ettiğini açıklayan Yücel, Portekiz'deki lig sezonunun sona ermesinin ardından Di Maria'nın geleceği konusunda daha net bir karar alacaklarını ifade etti. Son olarak, Anderson Talisca'nın durumuna da değinen Yücel, Talisca mı yoksa Mourinho mu sorusunu ortaya attı ve bu konunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını söyledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal