Ece Erken İle Mahmut Yazıcıoğlu Boşanıyor mu?

Ece Erken, 3 ay önce evlendiği eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ile sosyal medyadan fotoğraflarını silerek son olarak 'Mahmut Yazıcıoğlu' soyadını profilinden kaldırdı.

18.09.2021-14:16 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-14:43) Ece Erken İle Mahmut Yazıcıoğlu Boşanıyor mu?

Bir süredir eşi Mahmut Yazıcıoğlu ile görüntü vermeyerek kafa karıştıran sunucu, yaptığı son hamle ile akıllara evlilik bitti mi? sorusunu getirdi. Mahmut Yazıcıoğlu ile çalkantılı bir ilişki yaşayan, sonralarda bu ilişkiyi nikah masasına taşıyan Ece Erken, çıkan haberler karşısında sessiz kalmayı tercih ederek, Serkan Uçan ile yaptığı evlilikten olan oğlu Eymen ile tatile çıktı. Sunucu Ece Erken Haziran ayında avukat sevgilisi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Erken, bu güzel haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Başarılı sunucu, eşi ile olan nikah fotoğrafını 'Herkese selam, biz evlendik... Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz .' notuyla paylaşmıştı.

ECE ERKEN'İN BODRUM YALIKAVAK'TAKİ OLAYLI AKŞAMI

 Geçtiğimiz günlerde ikilinin ismi Bodrum'da yaşanan bir kavgaya karışmıştı. Şarkıcı Yıldız Tilbe'yi dinlemek için gittikleri mekanda kavgaya karışan çift olaylı bir akşam yaşamıştı. Bu konuyla ilgili Ece Erkenin basın mensuplarına yaptığı açıklamada ,'Dün gece evli çift arkadaşlarımızla hayatımızda ilk kez gittiğimiz mekanda Yıldız Tilbe'nin 23.20'de sahne almasından ve yemeklerin geç gelmesinden dolayı müşteriler mekanı çatal bıçakla protesto etti. Altı kişi için 19.250 TL hesap ödedik. Eşimde ödemeyi yaptıktan sonra sitemini belli etmesinin ardından yanımızdaki arkadaşımız darp edilirken araya girdi. Şikayetçi olduk, gerekenin yapılacağını biliyoruz. Yani hesap ödemek için değil , ödenen hesaba edilen sitem söz konusu. Yazıldığı gibi kaş, göz patlamadı. Şikayetçi olduk, dava açıyoruz.'' ifadelerini kullandı. Erken, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'yla aşk yaşadığı haberiyle magazin programlarında büyük tartışmalara yol açmıştı. Bunun üzerine Mahmut Yazıcıoğlu'nun eşinden boşanıp Erkenle nikah masasına oturması sosyal medya gündemini uzun bir süre meşgul etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal