Demet Şener'in Eski Eşi Cenk Küpeli Çapkınlık Turunda Yakalandı

Demet Şener'le dokuz ay önce sürpriz bir şekilde boşanan Cenk Küpeli aracında bir sarışın bir esmer güzelle çapkınlık turunda muhabirlere yakalandı.

18.09.2021-12:16 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-13:56) Demet Şener'in Eski Eşi Cenk Küpeli Çapkınlık Turunda Yakalandı

Demet Şener'le yaşadığı ayrılık sonrası adı sürekli farklı isimlerle anılan Cenk Küpeli, aracında iki gizemli bayanla görüntülendi. Basın mensuplarını bir anda karşısında gören kadınlar görüntü vermemek için yüzlerini gizledi. Geçtiğimiz günlerde Şener'in yeni sevgilisi Tolga Arman'la görüntülenmesinin ardından kısa bir süre sonra muhabirlere yakalanan Cenk Küpeli büyük panik yaşadı. 

CENK KÜPELİ SADECE ARKADAŞIZ DEDİ 

 Bir apartmana girerken panikleyen Cenk Küpeli ,'Hanımefendiler normal arkadaşlarım. Uzun süredir arkadaşız'' açıklamasında bulundu. Çapkınlık turu yarım kalınca aracıyla yola devam edip, gizemli güzellerin evinden uzaklaştı. 

CENK KÜPELİ VE DEMET ŞENER NEDEN BOŞANDI ?

 Eski manken Demet Şener'le 21 Haziran 2018 tarihinde evlenen 2,5 aylık ilişkilerini nikah masasında sonlandıran çiftten üzen haber gelmişti. Demet Şener ve Cenk Küpelinin boşanma sebebi sosyal medyada gündem yaratmıştı. İkilinin hızlı bir şekilde aldığı evlenme kararı ile yine ani bir kararla yollarını ayırmaları büyük merak uyandırmıştı. Yıldırım aşkı ile evlenen çiftin boşanmasındaki en büyük etkenin Cenk Küpelinin çocuk istemesi olduğu iddia edilmişti. Diğer yandan Cenk Küpelinin ailesinin Demet Şener'le olan evliliğine onay vermediği istenmeyen gelin olduğu iddia edilmişti. Cenk Küpeli bu durumu her ne kadar yalanlasa da Cenk Küpelinin ailesi nikah törenine katılmayarak tepkisini göstermişti. Küpelinin ailesi ise yaptığı açıklamada Şener'in İbrahim Kutluayla yaşadığı ayrılıktan sonra nispet olarak oğlu ile evlendiğini, evlendiği günden beri oğluyla görüşemediğini ifade etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal