Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pekdemir Muhabirlere Saldırdı

Yasak Elma dizisinde Zehra karakteri ile 'Halit Argun'un' kızını canlandıran , dizinin hayranları tarafından sevilen , Şafak Pekdemir, dizinin ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay ile Cihangirde muhabirlere yakalandı.

18.09.2021-10:58 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-13:58) Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pekdemir Muhabirlere Saldırdı

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Yasak Elma dizisinin  ikinci yönetmeni olan Akay ile samimi görüntüler veren Şafak  Pekdemir'in gecesi olaylı bitti. Kendisini görüntüleyen muhabirlere saldırdı. Girdikleri mekanda gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen ikili alkolün dozunu fazla kaçırınca kendilerini görüntüleyen muhabirlere saldırarak küfürler savurdu. Muhabirlere karşı öfkelenen Akay, hızını alamayınca 'Birazdan ben size göstereceğim!' dedi. Sözlü saldırıda bulunduktan sonra fiziki saldırıda da bulunan Akay, Kanal D muhabiri Barış Agil'e tekme ve kafa atarak yumrukladı. 

ŞAFAK PEKDEMİR MUHABİRLERDEN ÖZÜR DİLEDİ 

Yaşanan olaylar karşısında Pekdemir bağırarak tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Yeni projesi Yalancı ve Mumları ile ekranlara dönmeye hazırlanan Pekdemir, saldırıdan dolayı muhabirlerden özür diledi. 

ŞAFAK PEKDEMİR LÜTFEN BENİ GÖMMEYİN DEDİ

 Ayakta durmakta zorluk çeken arkadaşının yanına doğru araca binen Pekdemir, kısa süre sonra tekrar muhabirlerin yanına giderek 'Lütfen bu olayı büyütmeyin haklısınız görüntüleri kullanın ya da kullanmayın demiyorum ama beni lütfen gömmeyin' diyerek göz yaşlarına boğuldu. 

YASAK AŞK İDDİASI

 Evli ve çocuğu olduğu iddia edilen Akay'ın ismi yalan aşk iddiasına karıştı. Diğer yandan oyuncu Şafak Pekdemir'in de 2017 yılında evlendiği avukat Burak Mengü'den 2018 yılında sessiz sedasız boşandığı ortaya çıkmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal