Yasak Elma Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Yeni sezon dizilerinin başlama tarihleri açıklanmaya başladı. İzleyici kitlesi tarafından beklenen açıklama FOX TV tarafından yapıldı. Peki, Yasak Elma yeni sezon kadrosunda kimler var?

04.09.2021-09:28 - (Son Güncelleme: 05.09.2021-17:32) Yasak Elma Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Oyuncu kadrosu içerisinde son dönemde önemli değişiklikler olan Yasak Elma'nın yeni sezonu ile alakalı son gelişmeler hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma'nın 5. sezonu için artık geri sayım başlamış durumda.

Yayımlanmış olduğu ilk bölümden bu yana seyirciyi FOX TV ekranlarına kilitleme başarısını elde eden Yasak Elma dizisinin 5. sezon tarihi belli oldu. Yıldız karakteri ile dizinin hayranları tarafından büyük bir sevgi gösterisine uğrayan Eda Ece ve diğer önemli oyuncuların yer almış olduğu Yasak Elma dizisinin seyircileri ile buluşma tarihiyle alakalı FOX TV'den beklenen açıklama yapıldı. Yeni sezonda birbirinden ünlü yeni oyuncular fenomen dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Peki, Yasak Elma ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni sezon oyuncuları kimler?

YASAK ELMA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yasak Elma, sezon finalinin üzerinden yaklaşık olarak 3 ay geçmesinin ardından yeni sezonu araştırılmış olan diziler içinde yer aldı. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma yeni sezonuna ise 13 Eylül tarihinde başlayacak.

YASAK ELMA YENİ SEZON KADROSUNDA KİMLER VAR?

Diziye yeni sezonda oyuncu Murat Aygen katılıyor. Oyuncu dizi bünyesinde Doğan karakterine can verecek. Biran Damla Yılmaz ise Kumru karakteri ile dizi izleyicilerinin karşısında yer alacak. Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ise Canan rolüne hayat verecek.

Yeni sezonun ikinci bölümünde Gülnaz rolü ile ekranlarda seyirci karşısına çıkacak olan Gizem Denizci de Adana'dan gelen Ömer'in babasının hemşiresi rolüne can verecek. Dizi içerisinde Doğan'ın sevgilisi Arzu'ya ve Ömer'in babasına ise kimin hayat vereceği henüz net bir şekilde belirlenmedi.

YASAK ELMA 4. SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yasak Elma 110'uncu bölümü ile geçtiğimiz sezon, sezon finali yapmıştı. Dizinin nefesleri kesmeye başaran sezon finali bölümünde Ender ve Yıldız, Hasan Ali'nin açığını yakalama maksadı ile el ele verip planlar oluştururken, Hasan Ali de boş durmamıştı. Ender, Kaya ile ilgili kararını verdikten sonra harekete geçmiş, Hasan Ali, Yıldız ve Ender'in yüzleşmesine hiç beklenmedik bir felaket ile yarım kalmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal