Tülin Şahin 'Bana ve Çocuğum Şiddet Uyguladı' Diyerek Eski Eşine Dava Açtı

Sivaslı Cindy olarak anılan ünlü model Tülin Şahin İtalyan Pedro Noronha ile kısa bir süre evli kalarak yollarını ayırmıştı. Tülin Şahin eski eşinin kendisine ve çocuğuna şiddet uyguladığını söyledi.

03.09.2021-17:35 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-17:35)

Tülin Şahin eski eşinin kendisine ve çocuğuna şiddet uyguladığını söyledi. 2019 yılında ise bu evlilikten Siena Leyla adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Ancak  Tülin Şahin ve Pedro de Noronha, ayrılıkları sonrası eski eşi Noronha,'nın çocuğunu kendisine göstermediğini iddia ederek Şahin'e dava açtı. Tülin Şahin'de Noronha'nın hem kendisine hem de kızına şiddet uyguladığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu ve eski eşe 2 ay uzaklaştırma davası verildi.

ÇOCUĞUMA DEZENFEKTAN İÇİRMEYE ÇALIŞTI

Tülin Şahin 'Dilekçesinde Eski eşi Noronha'nın 3 milyon Euro borcu olduğunu onun kızlarını kaçırarak kendisinden fidye talebinde bulunmak isteyeceğini söyledi. Noronha'nın çocuğuna dezenfektan içirmeye çalıştığını ve bayıltacak şekilde sıktığını iddia eden Şahin, banka hesaplarının usulsüz şekilde kontrol edildiğini de iddia etti.

ESKİ EŞ İSE TÜM İDDİALARI YALANLADI

İtalyan iş adamı Pedro de Noronha ise Tülin Şahin'in iddialarının hayal ürünü ve iftira olduğu iddiasıyla uzaklaştırma kararına itiraz etti. Noronha, avukatı, Tülin Şahin hayal ürünleri uydurmaktadır ve akıl sağlığı da mental sağlığıda yerinde değildir dediği açıklaması geldi. "Tülin Şahin mahkeme kararına aykırı davranarak babayla çocuğun görüşmesine engel olmaktadır" şeklinde konuşuldu.

BABA NORONHA'NIN İTİRAZI KABUL EDİLDİ

Mahkeme Pedro de Noronha'nın itirazını kabul etti. Tülin Şahin'in iddia ettiği olay ile tedbir süresinin orantılı olmadığını belirten mahkeme, Noronha aleyhine verilen uzaklaştırma kararını kaldırdı.

ÇOCUĞU KAÇIRIP FİDYE İSTEYECEK MAHKEMEYİ KOZ OLARAK KULLANIYOR!

İtiraz dilekçesinde Noronha'nın çocuğu görmeye istanbula geldiği ancak Tülin Şahin'in çocuğunu ona göstermediğini söyledi. "Çocuğu göstermemek için mahkeme kararını bir koz olarak kullanan Tülin Şahin, hayal ürünü iddialarda bulunarak mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmış, Pedro de Noronha'yı linç ettirmeye ve itibarını zedelemeye çalışmıştır. Noronha'nın çocuğuna ve Tülin Şahin'e karşı fiziksel ve psikolojik şiddeti kesinlikle olmamıştır." denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal