Dünyaca Ünlü K-Pop Grubu Got7'dan Sürpriz!

Dünyaca ünlü K-Pop erkek grubu Got7 beklenmedik şarkısıyla hayranlarını şaşırttı. Got7, dünyanın en büyük üç müzik şirketinden biri olan Warner Music imzasıyla geri döndü. Bu gelişmenin ardından grup, müzik listelerini ele geçirdi.

23.02.2021-13:26 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-13:26) Dünyaca Ünlü K-Pop Grubu Got7'dan Sürpriz!

Dünya çapında en çok bilenen gruplardan biri olan Got7, geçtiğimiz haftalarda 7 yıllık sözleşmesini sona erdirerek JYPE ile olan anlaşmasını sonlandırmıştı. Grup üyeleri bireysel olarak farklı şirketlerle sözleşme imzalamaya başladı. Ancak grup beklenmedik bir anda yeni şarklıları 'Encore' ile geri dönüş yaptı. Hayranların sevinçle karşıladığı bu haberle grup hakkında milyonlarca tweet atıldı.

GOT7'DA BİREYSEL SÖZLEŞMELER İMZALANDI

2014 yılında Güney Koreli eğlence şirketi JYPE tarafından kurulan GOT7, 7 üyeli bir K-pop grubudur. Jay B, Mark, Jackson, Jinyoung, Youngjae, Bambam ve Yugyeom adlı 7 kişiden oluşan grubun şirketleriyle olan anlaşmaları geçtiğimiz günlerde sona erdi. Bunun ardından üyeler, bireysel olarak farklı eğlence şirketleri ve ajanslarla yeni sözleşmeler imzalamaya başladı.

Youngjae Sublime Artist Ajansı'na, Jinyoung BH Entertainment'a ve Yugyeom ise AOMG ajansına katıldı. Jackson Wang ise kendi kurduğu şirketi TEAM WANG ile yola devam ederken Sublime Artist Ajansı ile iş ortaklığı anlaşması yaptı. Grubun en büyük üyesi Mark Tuan'ın Mark Tuan Studio adlı bir stüdyo kurduğu öğrenildi. Diğer üyelerin de yakın zamandan başka şirketlerle anlaşma yapması bekleniyor.

Bütün bu gelişmelerin ardından grup üyeleri Instagram hesapları üzerinden sürpriz bir duyuru yaptı. Instagram hikayelerinde yaptıkları paylaşımla yeni şarkıları Encore'u tanıtan Got7, hayranlarını sevindirdi. 20 Şubat'ta küresel müzik şirketi Warner Music tarafından yayınlanan şarkı, grup üyesi Jinyoung tarafından yazıldı. Encore şarkısı grubun uzun süre birlikte şarkı söyleyeceğini anlatıyor.

MİLYONLARCA TWEET ATILDI

Encore ile sürpriz bir geri dönüş yapan Got7 hakkında milyonlarca tweet atıldı. Bunun yanı sıra şarkı 3 gün boyunca Dünya çapında ve Avrupa'da ıTunes şarkı listesinde 1 numarada kalırken Youtube trend videolarda da 1 numarada olamaya devam ediyor. Şarkı, 54 ülkenin listesinde birinci olarak rekor kırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal