Ünlü Kpop Grubu Blackpink Dağılıyor mu?

Kpop kız grubu Blackpink hakkında ortaya çıkan dağılma iddiaları hayranlarını korkuttu. Koreli grubun ajansı tarafından bir açıklama yapılmazken iddiaların doğruluğu tartışılıyor. Peki ünlü Kpop grubu Blackpink dağılıyor mu? Blackpink 'in dağıldığı haberi doğru mu?

26.01.2021-12:42 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-12:42) Ünlü Kpop Grubu Blackpink Dağılıyor mu?

K-pop kız grubu Blackpink, Koreli eğence ajansı YG Entertainment tarafından 2016 yılında kuruldu. Grup üyeleri Jennie, Lisa, Jisoo ve Rosé adlı 4 kişiden oluşuyor. Grup çıkışını 'Boombayah' şarkısı ile gerçekleştirdi.

Çıkışlarından bu yana hem K-pop hem de pop müzik kategorisinde birçok ilke imza attı. K-pop grubu Blackpink dünya rekorlarını elinde barındıran bir kız grubu olarak da bilinmektedir. Ünlü Kpop grubu dünya starları olan Lady Gaga, Dua Lipa, Cardi B gibi isimlerle de çalıştı. 

Ancak son zamanlarda haklarında çıkan ayrılık haberi gündeme oturdu. Blackpink dağılıyor mu?

ROSE GRUPTAN MI AYRILIYOR?

Blackpink hayran kitlesi 'Blink' tarafından uzun zamandır istenilen ve merak edilen Rosé solo haberi nihayet geldi. Daha önce grubun diğer üyesi Jennie'in solo single şarkısı 'SOLO' grup hayranları ve birçok Kpop sever tarafından ilgiyle izlenmişti.

Bunun ardından diğer üyelerden gelen solo şarkı haberi de hayranlar tarafından heyecanla karşılandı. Ancak bazı kişiler tarafından grubun dağıldığına yorumlandı. Hayranları kızdıran bu iddiaların asılsız olduğu gerçeği de ortaya çıktı.

Grubun şirketle olan anlaşma süresi 7 yıllık. Dolayısıyla grubun bu süre bitmeden dağılmasına imkansız gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal