Yeni BTS İçin Arayış Başladı!

Dünyaca tanınan ünlü K-Pop grubu BTS'in ajansı olan Big Hit Entertainment, K-Pop'ta yeni bir heyecan dalgasına neden olacak bir sonraki yeni BTS'i arıyor.

23.02.2021-11:11 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-11:11) Yeni BTS İçin Arayış Başladı!

New York Post tarafından yapılan habere göre Big Hit Entertainment ve Universal Music Group, bu hafta yaptıkları ortak açıklamada yeni bir grup oluşturmayı planladıklarını ifade etti. Ajans CEO'su Bang Si-Hyuk, 'UMG ve Big Hit'in küresel müzik tarihini yeniden yazacak bir sinerji yaratacağına yürekten inanıyorum' dedi. Muhtemel sanatçılar, BHE ve Universal'ın Geffen Records'u tarafından oluşturulacak yeni bir şirketle K-Pop dünyasına dahil edilecek.

BTS YARIŞMA PROGRAMI PLANLANIYOR

Independent Türkçe'nin haberine göre; küresel müzik devleri, Amerikalı izleyicilere K-Pop endüstrisinin işleyiş sürecine yönelik bakış açısı sunmak amacıyla bir yarışma programı düzenleyecek. K-Pop sanatçıları ve grupları, performanslarını ortaya koymadan önce bir tür yurt ortamında eğitmenleriyle yıllar süren zorlu çalışmalarıyla biliniyor.

UMG'nin CEO'su Sir Lucian Grainge, 'Sanatçıları geliştirmeye yönelik yenilikçi yaklaşımları ve yeni teknolojiyi benimseyen Big Hit, müzik sektörünün en dinamik şirketlerinden biri haline geldi' dedi.

KÜRESEL MÜZİK ENDÜSTRİSİNDE K-POP DALGASI

Halihazırda çıkması beklenen yeni grupların K-Pop yarışına dahil olmaya hazırlandığı göz önünde bulundurulursa, küresel müzik endüstrisinin özellikle Güney Koreli aktörlerin sayısının artması ile daha rekabetçi bir hal alması şaşırtıcı olmayacak gibi görünüyor.

Özellikle BTS grubunun son dönemlerde çıkardığı başarılı albümleri ve elde ettikleri izlenme rekorlarıyla ABD'yi adeta fethetmesi, piyasaya girmek isteyen isimlerin adeta iştahını kabartmışa benziyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal