Türk-Rus Ortak Devriyesine Bombalı Engel

Suriye’de Türkiye ve Rusya’nın ortak düzenlediği devriye bugün bombalama olayından dolayı yapılamadı. Türk ve Rus makamları konu ile alakalı henüz bir açıklama yapmadı.

29.07.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-16:43) Türk-Rus Ortak Devriyesine Bombalı Engel

Suriye’de bölgenin güvenliğini sağlamak ve terör örgütlerinin manevra alanını kısıtlamak için Türkiye ve Rusya tarafından yapılan ortak devriye bugün gerçekleşmedi.

Esad rejiminin yoğun bombardıman yapmasından dolayı İdlib’deki M4 karayolunda bugün yapılan Türkiye-Rusya birleşik kara devriyesi bugün gerçekşemedi.

Suriye katil diktatörü Beşşar El Esad’e bağlı teröristlerin İdlib’in güneyine yaptığı yoğun top atışından dolayı ölü ve yaralıların olduğu belirlendi.

haber365.com.tr editörlerinin yerel kaynaklardan aktardıkları bilgiye göre, ortak devriyenin kentin güney yönüne olan kısmı iptal edildi. Devriye, İdlib’in batısı ve Lazkiye istikametinde gerçekleştirildiği de alınan bilgiler arasında bulunuyor.

Bölgede bulunan yerel milis güç ve Rus askeli kaynaklardan aldığımız bilgilere göre TSK personelinin M4 karayolunda İdlib istikametinde incelemelerde bulunduğu ve mayın temizleme çalışması yaptığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal