Steven Adams : 'Burası Suriye Değil, Dev Bir Tatil Tesisinde Kalıyoruz'

Oklahoma City Thunder'ın Yeni Zelandalı basketçisi Steven Adams, NBA sporcularının kaldıkları Disney World'deki şartları beğenmemelerini topa tuttu.

23.07.2020-17:14 - (Son Güncelleme: 23.07.2020-17:12) Steven Adams : 'Burası Suriye Değil, Dev Bir Tatil Tesisinde Kalıyoruz'

NBA kulüplerinden Oklahoma City Thunder’ın deneyimli basketçisi Steven Adams, Orlando’daki Disney World’de yapılan fanusa ilişkin sporcuların memnuniyetsizliği hakkında sert konuştu.

Bir süredir birçok basketçi kişisel sosyal medya hesapları üzerinden kaldıkları otellerdeki yapılan yemeklerin kalitesini eleştiriyordu. Bununla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Adams, 'Açık olalım dostum. Burası Suriye değil. Dev gibi bir tatil tesisinde kalıyoruz. Aslına bakılırsa bence çok iyi. Çünkü diğer takımlarla iletişim halinde oluyorsunuz' şeklinde gelen yorumları fazlasıyla abartılı bulduğunu belirtti.

Spesifik açıdan hangi kulüplerle en fazla vakit geçirdiğini söylemeyen Adams’ın takımı; Pacers, 76ers, Mavericks, Rockets, Grizzlies, Magic ve Nets ile aynı otelde yer alıyor. Disney World’deki 22 kulüp 3 otelde yerleşmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal