Rusya'da Sel, Binlerce İnsan Mağdur Oldu

Rusya'nın güneyindeki Krasnodar bölgesinde ağır yağmurlar sonucu oluşan sel ve çamur kaymaları üç kişinin yaralanmasına yol açtı, altı kişi hayatını kaybetti.

26.10.2018-14:12 - (Son Güncelleme: 26.10.2018-14:10) Rusya'da Sel, Binlerce İnsan Mağdur Oldu

Yerel Rus acil servislerinin sözcülerinden biri, Rusya'nın güneyindeki Krasnodar bölgesinde ağır yağmurlar sonucu oluşan sel ve çamur kaymaları üç kişinin yaralanmasına yol açtı, altı kişi hayatını kaybetti. Sözcü, "Güncellenen verilere göre, Krasnodar Bölgesi'ndeki ağır yağmurlar ve çamur kaymaları sonucu altı kişi öldü" dedi. Sözcü, yaralılardan ikisinin hastaneye yatırıldığını ve bir kişinin kayıp olduğunu belirtti. Rus Acil Durum Bakanlığı'nın basın servisi, altı kişinin ölümünün doğrulandığını söyledi. Afet ile başa çıkmak için yaklaşık 1.500 kişi ve 330 araç dağıtıldı. Bu arada, yaklaşık 40 tren gecikti ve binlerce kişi mağdur oldu. Acil servisler için 9 bin yolcu taşıyan 36 yolcu treninin ertelendiği belirtildi.

Rusya Enerji Bakanlığı, şiddetli yağmurlar ve rüzgarlar nedeniyle Krasnodar Bölgesi'nde 11.100 kadar insanın mağdur olduğunu söyledi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal