Kuzey Kore Lideri Kim Jong'un Kaybolmasındaki Sır Ortaya Çıktı

Ortadan kaybolduğu sürede öldüğü iddia edilen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un neden gizlendiği ortaya çıktı. Kim'in, kaybolduğu 3 haftada öne çıkan isimleri görmek için böyle bir yola başvurduğu belirtildi.

04.05.2020-15:00 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-16:34)

Son 3 haftadır ortalarda gözükmeyen ve öldüğü iddiaları dünya kamuoyu tarafından iddia edilen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, geçtiğimiz günlerde bir açılışta görüldü. Öldü iddiaları tersine dönekren, Jong-un'un neden ortaya çıkmadığı ise merak konusu oldu.

Konuyla ilgili olarak Avustralya'nın önde gelen televizyon kanallarından biri olan Sky News Australia'da görev yapan gazeteci James Morrow, önemli bir iddia gündem getirdi. Morrow, Jong-un'un sağlık sorunları nedeniyle değil, siyasi hesaplaşma için ortadan kaybolduğunu öne sürdü. Morrow, Kuzey Kore liderinin yakın kurmayları arasında kendisine ihanet edenleri belirlemek için böyle bir yola başvurduğunu belirtti.

"KİM ÖNCEKİNDEN DE SERT VE VAHŞ DAVRANACAK"

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Morrow, "Kuzey Kore'deki elit tabakanın ölümüne nasıl tepki vereceğini görmek için öldüğüne dair iddiaları yaydı. Biraz geri plana çekilerek kimin yokluğunda öne çıkacağını ve yönetimi devralmak için harekete geçeceğini görmek istedi. Şimdi Kim öncekinden de sert ve vahşi davranacak ve ağırlığını ortaya koyacak. Kuzey Kore'de çok yakında tutuklamaların başlayacağından şüpheleniyorum." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal