Kalça Yarışmasına Katılan Doktor Mesleğinden Oldu

Bolivya'da yaşamını sürdüren 26 yaşındaki Brezilyalı doktor ve model olan Rayane Laura Souza, 2019'da katıldığı 'Dünyanın En Güzel Kalçalı Kadını' yarışmasının ardından hastanelere yaptığı iş başvurularının kabul edilmediğini ifade etti.

29.09.2020-12:43 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-12:37) Kalça Yarışmasına Katılan Doktor Mesleğinden Oldu

Bolivya'da yaşayan 26 yaşındaki model ve doktor olan Brezilyalı Rayane Laura Souza, geçen sene bir yarışmaya katıldı ve hayatı değişti. Dünyanın en güzel kalçalı kadını yarışmasına katılan Souza, o günden sonra hiçbir iş başvurusundan olumlu sonuç alamadı.

Geçen sene katılım sağladığı yarışmanın gözdesi olan doktor Rayane, birinciliği son anda Suzy Cortez isimli yarışmacıya kaptırdı. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen yarışmaya katılım sağlayan ve işinden geçici olarak istifa etmek zorunda kalan Souza, yarışmadan sonra başvurduğu hastanelerin kendisine karşı çok ön yargılı davrandıklarını ifade etti.

Souza, güzel bir fiziğe sahip olmanın asla profesyonel bir doktor olamayacağı anlamına gelmemesi gerektiğini söyledi. Yarışmadan kaynaklı geçici olarak istifa ettiği doktorluk mesleğinden ayrı kaldığını belirten Rayane, sonuç olarak elinde diplomasının olduğunu ve bir an önce doktorluk mesleğine geri dönmek istediğini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal