İsrail’den Şaşırtan Bir Türkiye Hareketi Daha

Daha önce Türkiye’nin rest çekmesinden sonra uçuşlarını durduran İsrail El Al havayolları, İstanbul seferlerini yeniden başlatacağını duyurdu.

15.05.2020-15:23 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-15:24) İsrail’den Şaşırtan Bir Türkiye Hareketi Daha

Daha önce Türkiye’nin rest çekmesinden sonra uçuşlarını durduran İsrail El Al havayolları, İstanbul seferlerini yeniden başlatacağını duyurdu.

Siyonist İsrail’in Filistin’de yaptığı vahşetleri protesto amacıyla bu ülke ile diplomatik ilişkilerini en alt seviyeye indiren Türkiye’ye karşı İsrail’den yeni sıcak adımlar atılıyor.

Yıllardır BAE, Suudi Arabistan ve Mısır ile birlikte Türkiye aleyhine Ak Deniz’de bir cephe kurmaya çalışan İsrail’in bu çabaları Türkiye’nin Münhasır Ekonomik Bölge çalışmaları ile çökmüştü.

Türkiye’yi karşısına alarak kara sularından Ak Deniz’in mavi sularına çıkamayacağını anlayan Siyonist İsrail, Her geçen gün yeni bir zeytin dalı uzatıyor.

Türkiye’nin Sudan’a ait Sevakin adasını 99 yıllığına kiralayarak Kızıl Deniz’in kapısına hakim olunca iyice panikleyen Siyonist devlet, çareyi Türkiye ile ilişkilerini düzeltmekte arıyor.

Diplomatik ilişkilerin durma noktasına geldiği yıllarda “ekonomik nedenlerle durdurduğunu” açıklayan Siyonist hava yolları El AL, Türkiye uçuşlarını yeniden başlatacağını duyurdu.

El Al havayollarının yaptığı planlamaya göre pandemi yasağının kalkmasından sonra yani 17 Mayıs’tan itibaren tekrar Tel Aviv-İstanbul uçuşlarını başlatıyor,

İsrail’in başlattığı bu seferlerin, ilk etapta kargo taşımacılığı olacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal