İsrail Başbakanı Netenyahu, Hizbullah Lideri Nasrallah'a Sakin Olmasını Söyledi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan'a saldıran İsrail'e karşı yanıt hazırladığını söyleyen Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah'ı ''sakinleşmesi'' hususunda uyardı.

27.08.2019-16:31 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-16:28) İsrail Başbakanı Netenyahu, Hizbullah Lideri Nasrallah'a Sakin Olmasını Söyledi

İsrail savaş uçaklarının Lübnan hududunda bir noktayı ve başkent Beyrut'ta iki noktayı hedef alması ardından Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun ve Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail'i agresif eylemleri sebebiyle uyarmıştı. Hizbullah lideri Nasrallah'ın İsrail'i açıkça tehdit etmesi ardından açıklamalar yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, karşı tarafı sükunete davet etti.

Netanyahu açıklamasında, ''Nasrallah’ın ne dediğini duydum. Nasrallah'a sakinleşmesini tavsiye ederim. Nasrallah, İsrail'in kendisini nasıl savunacağını ve düşmanlarından nasıl öç alacağını iyi biliyor'' dedi.

Nasrallah, İsrail'in hava saldırısı sebebiyle, ''İsrail ordusuna bu geceden itibaren sınırda uyanık durmalarını söylüyorum. Bir, iki, üç, dört, gün bizi bekleyin'' demişti. Lübnan'a yapılan hava saldırısında 3 farklı insansız hava aracı kullanıldı. İHA'lardan biri düşerken, diğer ikisi de Beyrut kentinde yer alan Hizbullah'a ait bir basın merkezine saldırdı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal