İsrail'i Tehdit Eden Hizbullah Liderine Netanyahu'dan Sakin Ol Çağrısı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'i tehdit eden Hizbullah lideri Nasrallah'a sakinleşmesi uyarısında bulundu.

27.08.2019-16:10 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-16:00) İsrail'i Tehdit Eden Hizbullah Liderine Netanyahu'dan Sakin Ol Çağrısı

İsrail savaş uçaklarının Lübnan sınırını ve başkent Beyrut'ta iki noktayı hedef alması sebebiyle Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun ve Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail'i agresif eylemleri konusunda uyarmıştı. Hizbullah lideri Nasrallah'ın İsrail'i açıkça tehdit etmesi üzerine açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sakin olma çağrısı yaptı.

Netanyahu açıklamasında, ''Nasrallah’ın ne dediğini duydum. Nasrallah'a sakinleşmesini öneririm. Nasrallah, İsrail'in kendisini nasıl savunacağını ve düşmanlarından nasıl öç alacağını iyi biliyor'' dedi. 

NASRALLAH, İSRAİL ORDUSUNA UYANIK OLUN DEMİŞTİ

Nasrallah, İsrail'in hava saldırısı nedeniyle, ''İsrail ordusuna bu geceden itibaren sınırda uyanık durmalarını söylüyorum. Bir, iki, üç, dört, gün bizi bekleyin'' diye seslenmişti. Lübnan'a düzenlenen hava saldırısında 3 farklı insansız hava aracı kullanıldı. İHA'lardan biri düşerken, diğer ikisi de Beyrut şehrinde bulunan Hizbullah'a ait bir medya merkezine saldırdı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.








DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal